Sieviete neizpratnē par apsargu rīcību lielveikalā Ogrē

tautaruna.lv 3.oktobris 2018, 7:13
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / F64 Photo Agency
Pēdējā laikā sociālie tīkli daudziem iedzīvotājiem kļuvuši par vietu, kur pastāstīt par savā dzīvē piedzīvotajām nepatīkamajām situācijām. Tā noticis arī šoreiz, kad kāda mikroblogošanas vietnes twitter lietotāja atklājusi, kāds apkaunojums bijis jāpiedzīvo pusaudzim lielveikalā Ogrē.
Kad jautāju, no kurienes šādas apsūdzības, izrādas, pārdevēja redzējusi!

Ieraksta autore informē, ka lielveikalā Ogrē pie kāda pusaudža piesteigušies divi apsargi, kuri viņu apsūdzējuši konfektes apēšanā. "Kad jautāju, no kurienes šādas apsūdzības, izrādas, pārdevēja redzējusi! Tikai pēc pamatīgas izskaidrošanās tiek konstatēts, ka norādīts nepareizi," norāda nepatīkamā starpgadījuma lieciniece.

Kā liecina informācija mikroblogošanas vietnē twitter, tad lielveikala pārstāvji ir informēti par konkrēto situāciju. Sīkāki komentāri nav sniegti.

Tiesa, šis nav pirmais gadījums, kad saņemtas sūdzības par veikalu apsargu rīcību. 2017.gadā tika vēstīts, ka kāda liepājniece portālam "liepājniekiem.lv" pastāstījusi, ka lielveikalā viņu nepamatoti aizturējuši un pārbaudījuši veikala apsargi. Sievietei izkratīta soma, iepirkuma maisiņš, pat drēbes. Kundzes mantās gan nekas netika atrasts, tomēr viņu nepatīkami pārsteigusi apsargu rīcība, kuri vien sausi atvainojušies par misēkli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas