Mūziķis Ralfs Eilands publicējis aicinājumu visiem iedzīvotājiem

tautaruna.lv 3.oktobris 2018, 20:00
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Ageny
Sestdien, 6.oktobrī, Latvijā notiks 13.Saeimas vēlēšanas. Tiem, kuri šajā dienā nebūs Latvijā, vai vēlēšanu dienā nevarēs ierasties vēlēšanu iecirknī, no šodienas ir iespēja nodot balsi glabāšanā. Tā izdarījis arī pašmāju mūziķis Ralfs Eilands.
Aicinu visus doties uz vēlēšanām!

No šodienas līdz piektdienai 58 vēlēšanu iecirkņos Latvijā dažas stundas dienā ir iespēja nodot balsi glabāšanā. Šo opciju izmantojis arī mūziķis Ralfs Eilands, kurš sociālajā tīklā facebook pastāstījis, ka vēlēšanu dienā nebūs Latvijā.

"Tā kā vēlēšanu dienā būšu ārzemēs, nolēmu savu balsi nodot glabāšanā jau šodien. Aicinu visus doties uz vēlēšanām! Ja Tev ir kāds draugs, kurš tomēr labāk sēdēs mājās, tad, lūdzu, pacenties viņu pārliecināt par pretējo. Pats pēdējo dienu laikā esmu pierunājis vairākus cilvēkus iet balsot un, mazliet papētot partiju sarakstus, katrs spēja sev atrast tīkamu izvēli," norāda mākslinieks.

Jau vēstīts, ka 13.Saeimas vēlēšanas notiks 6.oktobrī. Tiesības piedalīties Saeimas vēlēšanās ir visiem Latvijas pilsoņiem, kuri vēlēšanu dienā sasnieguši 18 gadu vecumu. Vēlēšanu dienā vēlēšanu iecirkņi vēlētājiem būs atvērti no pulksten 7.00 līdz 20.00.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas