Bauskas novadā kādu vīrieti apsēduši ekstrasensi; šantažē un prasa naudu

tautaruna.lv 9.oktobris 2018, 15:11
 
F64
Kāds vīrietis no Bauskas novada Brunavas pagasta regulāri saņem zvanus no Krievijas ekstrasensiem, kas prasa viņam naudu. Trauksmi cēl vīrieša sieva, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Vīrs par rituāliem samaksājis jau vairāk nekā divus tūkstošus eiro. Sieva ieteikusi vīram nomainīt telefona numuru, taču viņš atteicies, uztraucoties par savu un ģimenes drošību.

Sieviete ir izmisumā, jo zvani no saucamajiem ekstrasensiem pārņēmuši kunga dzīvi - viņš regulāri tiem skaita naudu par dažādiem ārstēšanās seansiem un rituāliem, kuru ekstrasensi veicot, lai vīru pasargātu no nelaimes.

Piemēram, vienas dienas laikā vīrietim zvanīts vairāk nekā desmit reižu. Viņš pacēlis klausuli un teicis, ka nav naudas, tāpēc nevarēs neko pārskaitīt. Ekstrasensi pateikuši, ka steidzami nepieciešami 540 eiro, pretējā gadījumā, dēlam draudot nāves briesmas. Ģimene ir izmisumā.

Vīrs par rituāliem samaksājis jau vairāk nekā divus tūkstošus eiro. Sieva ieteikusi vīram nomainīt telefona numuru, taču viņš atteicies, uztraucoties par savu un ģimenes drošību.

Zvani sākti saņemti pagājušā gada pavasarī. Vīrs skatījies TV kanālu krievu valodā, kur regulāri stāstīja par brīnumu lietām - cilvēki izārstēti no slimībām, citi kļuvuši bagāti. Tas viss pateicoties ekstrasensiem.

Tai laikā vīram ļoti sāpējusi kāja, noticējis dzirdētajām brīnumu lietām un piezvanījis uz norādīto numuru. Tā arī viss sācies. Vīrieša telefona numurs reģistrēts un vairāk nekā gada garumā to terorizē telefona numurs, kuram nevar atzvanīt. Zvana no Krievijas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:30

Jaunākās diskusijas