Skandalozā Latvijas šovu zvaigzne atklāj jaunus faktus par savu dzīvi

tautaruna.lv 9.oktobris 2018, 17:29
 
Ekrānšāviņš no video
Aija Dembovska ir viena no latviešu daiļavām, kura nav kautrējusies piedalīties vairākos Latvijā tapušos TV šovos. Par spīti nelabvēļu runām meitene nekautrējas atklāt arvien jaunas detaļas par savu dzīvi.

Šī gada vasaras sākumā mediji vēstīja, ka pēc laimes meklējumiem svešās zemēs, Aija atgriezusies Latvijā. Tiesa, ne viss izvērties kā cerēts un jau pēc neilga laika tapa zināms, ka kāds neģēlis meiteni smagi piekāvis.

Ar to Aijas piedzīvojumi nebeidzās. Pēc atgūšanās no pārdzīvojumiem dāma piedalījās populārajā TV šovā "Lauku sēta", pēc kura pirmajām sērijām sabiedrībā atkal runāja, kā meitene ļāvusies mīlas priekiem.

Aija arī nav vairījusies atklāti runāt par savu dēlu.

Jaunākā informācija liecina, ka pēc dalības šovā Aijas dzīve beidzot pamazām sākusi nokārtoties. Pagaidām gan viņa nestrādājot, tomēr priecīga vēsts ir tā, ka atradies kāds, kurš iekarojis daiļās meitenes sirdi.

Intervijā portālam "skaties.lv" Aija arī nav vairījusies atklāti runāt par savu dēlu. Par savu nedaudz vairāk nekā trīs gadus veco dēlu viņa rūpējoties finansiāli, bet ikdienā puisēns aug pie viņas mammas. "Viņam viss ir kārtībā," sarunā norāda Aija.

Tāpat pagaidām neesot zināms, vai viņa atgriezīsies Nīderlandē. Šobrīd tiekot gaidīts, ko izlems cilvēks, ar kuru viņa kopā gribot braukt. Turklāt Aija izlēmusi, ka gadījumā, ja viņa dosies prom, līdzi tikšot ņemts arī dēls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas