"Pustukšs, noplucis, pamests..."; kādas sievietes Rīgas zoo vērtējums raisa viedokļu vētru

tautaruna.lv 29.aprīlis 2023, 11:00
 
Ketija Keita Krastiņa, F64
Rīgas Zooloģiskais dārzs ir iecienīta atpūtas opcija rīdziniekiem un pilsētas viesiem. Vietne "Twitter" gan aizsākusies diskusija par zoo piedāvājumu un atbilstību cenai.

"Neatceros, kad Rīgas zoo būtu bijis tik nožēlojamā stāvoklī kā šobrīd. Savannas daļa, protams, lieliska, bet viss pārējais pustukšs, noplucis, pamests vai slēgts. Labi, ka lētās pēcpusdienas biļetes. Ja būtu regulārās - 14€ pieaugušajam -, paliktu ļoti nīgra," raksta sieviete.

Una: Njā, izskatās, ka vadības maiņa par labu nav nākusi... Man bija doma kaut kad aizbraukt pastaigāt, jo sen nav būts. Pateicoties Tavam postam, atradīšu opciju, kā 14 EUR iztērēt saprātīgāk.

Mārtiņš: Tur bija kādu gadu, divus atpakaļ, ka mainījās vadība, uz radio raidījumiem nāca runāt apgarotā balsī runājoša dāma un solīja dikti lielus brīnumus, ap to laiku arī Ingmārs aizgāja. Vai sakritība?

Ingus: Nīlzirgus vasarā vajag laist Ķīšezerā. Bēdīgs skats uz to betonēto Nīlzirgu aploku.

MR: Bet cilvēki tik un tā iet! Šodien un pagājušā svētdienā pat garās rindās vēl stāvēja!

Burtniece: Labāk uz kādu minizoodārzu bērnu aizvest - tepat pie Ķekavas, arī pirms Iecavas ir tādi. Var arī pabarot ar speciāli pirktu našķi.

Aija: Jo zoo kā atrakcija ir miris pasākums. Zoo kā apdraudēto sugu pavairošanas/saglabāšanas vieta ir dārgi un garlaicīgi - zinātne un tā, kurš tad ar to grib ņemties.

Bra: Katru pavasari… dzīvnieki izkāmējuši un izskatās nolaists, bet man vienreiz skaidroja, ka tas ok, pa vasaru dzīvnieki uzvārīsies un viss izskatīsies ok

Laila: Man bija trakoti žēl nabaga begimots, kas dzīvo piekakata baseina.

Jāpiebilst, ka google lasāmās atsauksmes ir krietni pozitīvākas.

Kristīne: Laba izklaides iespēja ģimenei ar bērniem. Ir liela platība ko izstaigāt, bērniem izzināt dzīvnieku pasaules dažādību. Ir bērnu laukums un vairākas atpūtas vietas, kur var atpūsties uzkost maltīti un padzerties.

Aigaro: Viens no labākajiem Zoo -dārziem pasaulē. Prieks,ka visu laiku notiek labiekārtošanas darbi. Nebiju šeit bijis vismaz 15 gadus un prieks redzēk ,kā viss mainijies uz labo pusi

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:06

Jaunākās diskusijas