Purvciemā 14 gadus veca meitene piedzīvo baisu uzbrukumu

tautaruna.lv 16.jūnijs 2023, 16:29
 
F64
Rīgas mikrorajonā, Purvciemā, divi vīriešu uzbrukuši 14 gadus vecai jaunietei. Uzbrucēji ne vien atņēma jaunietei somu, bet arī fiziski iespaidoja, vēsta “Degpunktā”.

Pusceļā uz mājām no tirdzniecības centra "Minska" jaunietei uzbruka.

“Viņai aizmugurē gāja divi vīrieši. Viens pieskrēja no aizmugures un stipri iesita pa vēderu, viņa [meita] nokrita uz zemes. Viņi krievu valodā prasīja, lai atdod somu. Viņa iedeva, vīrieši izrakāja, saprata, ka nekā vērtīga tur nav, un aizskrēja,” stāsta meitenes mamma.

Meitenei rokās bija telefons. Pakrītot tas nokrita, un viņa paguva to noslēpt, lai uzbrucēji nepamanītu. Atgriežoties mājās, Anastasija uzreiz mammai par notikušo neizstāstīja. Jauniete bija sabijusies, ka izvēlējusies mājupceļam citu maršrutu, ko mamma bija piekodinājusi neizmantot.

“Es domāju, ka ātri pāries, bet sāka sāpēt vēders, un es nolēmu pateikt. Es kaut kā uzreiz iedomājos par telefonu un uzliku tam kāju virsū,” stāta Anastasija.

Jekaterina izsauca policiju un mediķus. Kopā ar meitu abas devās uz slimnīcu pārbaudīt Anastasijas veselības stāvokli. Par laimi, sitiens pa vēderu fizisku traumu neatstāja. Ceturtdien tika veikta arī ekspertīze, un likumsargi uzsākuši kriminālprocesu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:02

Jaunākās diskusijas