Vīrietis Mežaparkā izdara pašnāvību ar slāpekļa balonu

tautaruna.lv 22.decembris 2022, 0:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Negaidītu evakuēšanos, nezinot precīzus tās iemeslus, piedzīvoja kādas daudzstāvu mājas iedzīvotāji Rīgā, Mežaparkā – viņu kaimiņš ar slāpekli pildītu balonu apdraudēja pārējos, vēsta “Degpunktā”.

Viestura prospekta 81. nama iedzīvotāju mierīga vakara izbaudīšanu pārtrauca glābēju lūgums steigšus pamest savu mājvietu. Nevienam nezinot, kāds pirmā stāva kaimiņš savā istabā ienesa 10 litru balonu, pildītu ar slāpekli, tā apdraudot līdzcilvēkus.

“Vakar atnācām mājās, un glābēji mums palūdza iziet ārā uz ielas. Stundu nostāvējām uz ielas un tad atgriezāmies mājoklī. Tas arī viss. Pēc dūmiem nesmaržoja, pēc gāzes arī ne. Nostāvējām, nosalām,” stāsta kaimiņš.

Izrādās, ka kaimiņa mērķis bija padarīt sev galu.

Notikuma vietā ieradās policija. Operatīvie dienesti dzīvoklī atrada jaunā vīrieša līķi.

“Vakar, 12. decembrī, pulksten 19.49 Valsts policija saņēma izsaukumu uz Rīgu, Viestura prospektu, kur bija gājis bojā kāds vīrietis. Ņemot vērā, ka pastāvēja gāzes noplūdes riski, tika pieņemts lēmums par mājas iedzīvotāju evakuāciju. Saistībā ar vīrieša nāvi ir uzsākts kriminālprocess, taču pašreizējā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu," skaidroja policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas