Ukraiņu astrologs brīdina par bīstamu datumu decembrī

tautaruna.lv 22.decembris 2022, 16:33
 
F64
Numerologs, tarologs un astrologs Vladislavs Gritsajs vērsa ukraiņu uzmanību uz vienu skaitli - 24. Jāpiebilst, ka šajā datumā arī sākās Krievijas pilna mēroga iebrukums Ukrainā, vēsta UNIAN.
Tāpēc viņam tika jautāts, kas gaidāms 2022. gada 24. decembrī. "Ja mēs saskaitām visus skaitļus, iegūstam 15 - velna kārts.

Tas tikai apstiprina manus vārdus, ka ienaidnieks var atriebties par Ziemassvētku pārcelšanu uz šo datumu 24. un 25. decembrī," stāstīja Gritsajs YouTube kanālam “Prognoz”.

Krievijas iespējamo vēlmi atriebties astroeksperts skaidroja ar to, ka tur vienmēr bijusi saikne ar baznīcu datumiem. Viņš atgādināja, ka Krievijas pareizticīgā baznīca ir kļuvusi par vienu no lielākajiem atbalstītājiem Kremļa asiņainajām darbībām pret Ukrainu. Tāpēc Gritsajs Krievijas vēlmi atriebties pamatoja šādi:

"No 24. līdz 25.decembrim ir diezgan nopietni datumi, kad var notikt uzbrukums vai liela mēroga spridzināšana. Tā būs atriebība par to, ka mēs oficiāli vēlamies atkal apvienoties ar Eiropas pasauli baznīcas līmenī."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas