"Tad veidot ģimeni un dzemdēt, cik sirds vēlas", Rudzītis zina, kad meitenēm ir labākais laiks dzemdēt

tautaruna.lv 22.decembris 2022, 20:30
 
Rūta Kalmuka / F64
"Ja šajā kārtībā kaut ko sajauc - draugi, nebūs labi", psihoterapeits Viesturs Rudzītis dalās ar savu redzējumu, kad sievietēm vajadzētu studēt un kad dzemdēt bērnus.

Psihoterapeits Viesturs Rudzītis mikroblogošanas vietnē "Twitter" piedāvā savu redzējumu, kā sievietēm vajadzētu veidot savu ceļu profesionālajā un privātajā dzīvē.

"Meitenēm šajos laikos būtu labi orientēt sevi pabeigt bakalaura studijas, tad veidot ģimeni un dzemdēt, cik sirds vēlas. Kad jaunākais aiziet dārziņā - maģistra studijas, karjera līdz 70g.v., ja ir tāda vēlēšanās. Ja šajā kārtībā kaut ko sajauc - draugi, nebūs labi," apgalvo Rudzītis.

Piebilstot, ka vīrieši reti ir gatavi veidot ģimeni pirms 30 gadu vecuma, ka arī sievietēm labākais laiks dzemdēt, viņaprāt, ir 20 - 28 gadi.

Mikroblogošanas vietnes "Twitter" komentāri:

Maira: "Vēl foršāk būtu, ja meitenēm tiktu dota iespēja pašām noteikt, ko viņām būtu labi darīt,"

Bumbuls: "Viestur, Jūs būtu pārsteigts, ka uz pasaules ir meitenes, kam pielec jau kopš agras bērnības."

Ēriks: "Kamēr jauns un kruts, viss sakrīt tieši tā. Bet tu tāds attopies 70 gados un viss jau nokavēts. Un vienīgie draugi ir soctīklos (lai kādi ap tolaiku arī nebtūu) un kopējs dārgā pansionātā. Un psihoanalītiķis (ja spēsi apmaksāt)."

Baiba: "Tad vīram ļoti labi jāpelna un jāzvēr, ka 1) nepametīs sievu un bērnus, kamēr sieva pēc jaunākā bērna palaišanas bd pabeigs mağistru un atradīs labu darbu 2) ka visi pienākumi, kas saistās ar bērnu izglītošanos/pulciņiem un mājsaimniecību, tiks veikti solidāri. Cik tādu vīru ir?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas