Siguldā skolotāja piedzīvo ko tādu, kā dēļ nevar aizbraukt uz darbu

tautaruna.lv 27.novembris 2022, 2:30
 
F64
Nepieklājīgu un cietsirdīgu sveicienu darba dienas rītā saņēmusi kāda Siguldas iedzīvotāja un viņas kaimiņi – ar krāsas baloniņiem apzīmētas automašīnas, sisti arī spēkratu stikli. Par šķietami bezmērķīgo vandaļu uzbrukumu Pulkveža Brieža ielā stāsta TV3 raidījums “Degpunktā”.
Nepieklājīgu un cietsirdīgu sveicienu 9. novembra rītā saņēmusi siguldniece, kura pauž savu sašutumu sabiedrībai un brīdina arī citus Siguldas iedzīvotājus uzmanīties no šādiem nekulturāliem un negaidītiem sveicieniem.

Inonantu “Degpunktā” satiek Siguldā pie viņas auto. Spēkrata logs ir aizlīmēts ar plēvi, lai vējš nesvilpotu iekšā, un arī nepieklājīgie uzraksti ar lielām pūlēm ir nodzēsti. Kaimiņa auto, kas nesen pirkts salonā, šobrīd ir servisā, jo automašīna ir baltā krāsā un ar baloniņu uzpūstos uzrakstus nav iespējams notīrīt paša spēkiem. Inonanta vairākas stundas berzusi uzrakstus, izmantojot neskaitāmus līdzekļus, lai automašīnu notīrītu no sarakstītajām rupjībām: “Diemžēl, dodoties uz darbu, mani pārsteidza nepatīkama situācija. Redzēju, ka mašīnai ir izsists aizmugurējais stikls un aprakstīta ar melnas krāsas flakoniņu ar rupjiem vārdiem. Nezinām, kas to izdarīja. Arī kaimiņu mašīna aprakstīta.”

Vairāki skolēni palika bez skolotājas, jo Inonanta uz darbu nevarēja nokļūt.

Daži no uzrakstiem bijuši tiešām nežēlīgi, piemēram, uz jumta bija uzrakstīts vārds - mirsti!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas