Kurām horoskopa zīmēm ir vislielākā tieksme uz alkoholu

tautaruna.lv 27.novembris 2022, 13:08
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Astrologi nosaukuši trīs horoskopa zīmes, kurām ir nosliece uz alkoholismu. Visbiežāk alkoholu lieto sava prieka pēc, taču ir gadījumi, kad, piemēram, sirdssāpes cenšas noslīcināt glāzē, raksta UNIAN.

Dvīņi ir divpusēja zodiaka zīme. No vienas puses, viņi ir ļoti strādīgi, dāsni, sirsnīgi, no otras - plosās kā traki. Viņiem ir daudz draugu, ar kuriem viņi vēlas izklaidēties, tostarp, dzert alkoholu. Ballītes vinu dzīvē ir ja ne pirmajā vietā, tad bieži vien prioritārāšu sarakstā. Astrologi saka, ka Dvīņi bieži pārmērīgi lieto alkoholu.

Ja Dvīņiem patīk trokšņainas kompānijas un grādīgie dzērieni, tad Auni savus kompleksus, sirdssāpes, vilšanos, aizvainojumu noslīcina glāzē.

Viņiem šķiet, ka tikai tā viņi var tikt galā ar visu, kas viņiem uzkritis. Tomēr ir vērts atcerēties, ka alkohols tikai pasliktina stāvokli. Ja rodas apātija, tad pēc alkohola lietošanas kļūs vēl sliktāk.

Svariem alkohols ir starpnieks starp viņiem un jauniem cilvēkiem. Ja viņi nodibina jaunus kontaktus, viņiem tas noteikti jānosvin ar glāzi alkohola. Interesanti, ka šai horoskopa zīmei nepatīk "dāmu" dzērieni, viņi dod priekšroku konjakam, viskijam, rumam. Ir svarīgi atcerēties vienu lietu: pārmērīga alkohola lietošana ne pie kā laba nenoved.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:29

Jaunākās diskusijas