Bijušā politiķa Bašķa ieraksts satracina līdzcilvēkus

tautaruna.lv 27.novembris 2022, 17:10
 
Pixabay
Bijušais 13.Saeimas deputāts Ainars Bašķis vietnē "Twitter" paudis uzskatu, ka sievietei ir jāizvēlas - vai nu ģimenes dzīve vai karjera. Vidusceļa neesot. Šī atzinņa izsaukusi asu reakciju.

Inese: Sievietei nav jāizvēlas. Viņa pieņem lēmumus, ņemot vērā to, kā labāk tieši viņai, un kas tieši viņai nodrošina harmoniju. Kādai harmoniju nodrošina veselīgs balanss starp profesionālo un ģimenes dzīvi. Muļķības, ka nav vidusceļa. Man ir ģimene ar 3 bērniem un veiksmīga karjera.

Igors: Vēlos dzīvot dabiskā un normālā Pasaulē kur vīrieši gatavo regulāri ēst, mazgā mājās traukus un arī rūpējas par bērniem...

Ilona: Sieviete, kurai ir pieci bērni, 20+ gadu laulība un strādā un veido karjeru saskaņā ar jūsu teoriju ir absolūti nelaimīga, jo mēģina kaut ko atrast, sameklēt. Diemžēl jāapbēdina - ir sievietes, kurām ģimene bez karjeras nozīmē depresiju un izmisumu. Nez kāpēc daba tā iekārtojusi?

Toms: Kāda velna pēc kādam būtu jāizvēlas vienu no divām lietām, kuras pilnīgi mierīgi var apvienot? Ja nebūtu vidusceļa, Latvija nebūtu pilna ar laimīgām māmiņām, kurām ir lieliskas karjeras. Tas ir kā pateikt, ka pusdienās jāizvēlas vai nu kartupeļus, vai karbonādi, jo vidusceļa nav.

Jānis: Blēņas, vìrietim ir visai pofig cik tu pelni un kādi grādi sievietei. Vīrieši sievietēs meklē citas īpašības nekā sievietes vīriešos, un karjeras feministēm tas nepielec, tāpē jau niknas, jo vīrieši neķerās uz grādiem, publikācijām un karjeras sasniegumiem.

Angels: Katram ir sava laime, otram tā nederēs. Īstā laime ir nonākt saskaņā ar sevi. Vīrietim ir jāieklausās, kas kritiski ir nepieciešamas sievietes mieram. Ja vīrietis sava Ego dēļ vēlas iznīcināt sievietes Dvēseli, viņš saņems tikai miesu no cilvēka. Sieviete ilgosies tikt prom..

Inese: Varbūt es piekristu, ja nebūtu augusi šķirtā ģimenē. Manuprāt, sievietei ir jāspēj uzturēt sevi un bērnus, ja nu, nedod Dievs, kas ar vīru notiek. Un tas nozīmē izglītību un darbu. Sieviete nav dzīvnieks, arī mums ir pašrealizācijas vēlmes ārpus ģimenes ligzdas.

Spirit: Viņas to arī spēj. Šobrīd pēc statistikas pārvaldes datiem populārākais ģimenes modelis ir viens vecāks ar nepilngadīgiem bērniem jebšu viņas arī vientuļās māmiņas.

Luna: Kaut kā neesmu pamanījusi, ka bariem būtu tādu vīriešu, kas spētu sievietei to harmonisko dzīvi nodrošināt - nest mājā pietiekami daudz naudas, lai sieviete varētu nestrādāt, audzināt trīs un vairāk bērnus un dabūt to dvēsles harmoniju. Ak, dievs, kāds šis ir murgs jūsu galvā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:43

Jaunākās diskusijas