Dienā pie Jūrmalas gatves tilta notiek kas dramatisks

tautaruna.lv 21.jūlijs 2020, 14:30
 
Aivars Ķesteris/F64
Kāds apreibis laupītājs gaišā dienas laikā Jūrmalas gatves apkaimē bija nolūkojis savu upuri – kādu kundzi gados, taču kārotā guvuma vietā uz savas ādas varējis pārliecināties, ka līdzcilvēkiem nebūt nav vienalga, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Gaišā dienas laikā netālu no Jūrmalas gatves tilta risinājušies dramatiski notikumi un kādai kundzei gados pastaiga izvērtusies par ļoti nepatīkamu un arī sāpīgu pārdzīvojumu, kad kāds nejaušs pretimnācējs izrādījies rūdīts burlaks.

“Pie viņas bija pieskrējis vīrietis, nodarījis miesas bojājumus, iesitot pa seju, un izrāvis somiņu. Sieviete sakopoja spēkus un sekoja šim noziedzniekam, redzēja, kur viņš paslēpās, un vērsās pie garāmbraucoša vīrieša,” stāsta VP RRP Kurzemes iecirkņa kriminālpolicijas priekšniece Inga Zonberga.

Un šajā reizē veiksmīgas sakritības dēļ pedāļu minējs izrādījies zemessargs, kurš, uzklausījis kundzes stāstu, devies pa pēdām laupītājam, kurš bija patvēries krūmos. Kā norāda Kriminālpolicijas priekšniece, kareivis lūdzis ļaundari padoties labprātīgi, taču viņš nav ņēmis šo lūgumu vērā, līdz ar to aculieciniekam nav atlicis nekas cits, kā ar varu piespiest noziedznieku uzkavēties.

Drīz vien notikuma vietā ieradusies arī tuvākā patruļa un aizturētais, četrdesmit vienu gadu vecais vīrietis nogādāts Valsts policijas Rīgas Kurzemes iecirknī.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas