Pēc režisora Kublinska nāves kaimiņi atklāj dīvainas lietas

Viktorija Gabrjuna 21.jūlijs 2020, 11:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Lai gan viens no ievērojamākajiem Latvijas režisoriem Mihails Kublinskis miris savā dzīvoklī tika atrasts 28.martā,policija joprojām skaidro notikušā apstākļus, vēstīts Vitas Zvaigznītes materiālā "Kublinska pīšļi joprojām glabājas teātrī" izdevumā "Kas Jauns".
Izdevums raksta, ka, lai gan Kublinska nāve tiek datēta ar 2020.gadu, patiesībā gadskaitlis nav zināms. Tiek lēsts, ka mūža miegā viņš varētu būt aizmidzis pat decembrī, bet viņa mirstīgās atliekas uzietas vien martas beigās, jo policistiem pēc kaimiņu izsaukuma nācās uzlauzt dzīvokļa durvis.

Kublinska kaimiņi izdevumam atklāja, ka pēdējā laikā pirms viņa mirstīgo atlieku atrašanas režisora dzīvoklī novērojuši dīvainus notikumus. Piemēram, pārspriežot to, ka režisora dzīvība varētu būt izgaisusi jau pirms vairākiem mēnešiem, kāda mājas iedzīvotāja bija pārsteigta, jo tikai pirms pāris nedēļām režisora dzīvoklī redzējusi degam gaismu.

Tāpat citi mājas iemītnieki, kas dzīvo tieši zem režisora, teicās vēl nesen dzirdējuši smagus soļus un trokšņus virs galvas.

Kaimiņiene, kura bija klāt durvju uzlaušanas brīdī, atklāja, ka režisora ķermenis bija piesegts ar drānu.

Runāts arī par to, ka nelaiķa virtuvē uz galda bijis svaigs piens.

Tāpat kļuva zināms, ka pēdējā laikā režisoru apciemoja kāds kungs, kuru pats Kublinskis dēvēja par "remontnieku". Viņš gan neko neesot remontējis, bet ik pa laikam atnesis iepirkumus, padzīvojis ilgāk, viņam noteikti bijusi dzīvokļa atslēga.

Marta beigās par Kublinska nāvi tika ierosināta krimināllieta. Valsts policijā informē, ka notikušā apstākļi joprojām tiek skaidroti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:16

Jaunākās diskusijas