VIDEO: Kā sodīs dzērājšoferi, kas vedot iereibušu policistu, izraisīja nopietnu avāriju?

Viktorija Gabrjuna 8.maijs 2020, 14:35
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Par vienu no apspriestākajiem ceļu satiksmes negadījumiem Jelgavā pērn kļuva kāda trīs automašīnu sadursme Rūpniecības ielā. 10. novembra naktī pie stūres ievērojamā alkohola reibumā sēdās jelgavniece Vanda, bet līdzās pasažieru krēslā tobrīd atradās viņas dzīvesbiedrs Agets, kurš savukārt ir vietējās policijas darbinieks, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Avārijai bija kāds aculiecinieks, kurš pastāstīja par notikušā detaļām.

"Ātrums viennozīmīgi nebija 50, to es uzreiz varu pateikt. Plkst. 3.00, 4.00 jau asfalts bija pilnīgi melnajā ledū, bet, protams, tas, es domāju, ja būtu ar 50 kilometriem stundā braukts, tas līkums nav tik milzīgs, lai to arī slidenā laikā normāli, uz 50 km/h neizbrauktu.

Mašīnā bija vēl vīrieši, bet viņi uzreiz pazuda, tā runā. Vai tā bija, es nezinu, jo pats neredzēju viņus. Sieviete, jā, bija, viennozīmīgi. Par alkohola reibumu, jā, izskatījās. Bet, nu, grūti pateikt no tāda viedokļa, ka protokolu es neredzēju un kā ”trubiņā” pūta - nerādīja," pauda aculiecinieks.

Citi aculiecinieki zināja stāstīt, ka dzērājšoferes stūrētajā transportlīdzeklī bija ne tikai viņas dzīvesbiedrs-policists, bet arī viņa darba kolēģis.

Izskanēja arī vēl kāda versija, ka pēc sadursmes likuma sargātāji aši izleca no automašīnas un pameta notikuma vietu. Vīrieši gan atgriezās pēc apmēram 10 minūtēm un nemaz neizrādīja, ka pirms tam piedzīvota smaga sadursme.

2020. gada maijā, sazinoties ar likumsargiem, izdevās noskaidrot, ka disciplinārlieta pret policistu Agetu noslēgusies bez īpašām sekām, proti, komisija neesot saskatījusi jelkādus pārkāpumus. Kas attiecas uz likumsarga dzīvesbiedri, tad priekšā vēl gaidāms tiesas lēmums, nosakot, kāds sods tad sagaida dzērājšoferi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:05

Jaunākās diskusijas