VIDEO: Ikšķilē kāds ļaundaris pamatīgi ieriebj vietējam policistam

Viktorija Gabrjuna 8.maijs 2020, 15:11
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Ikšķilē kāds ļaundaris nakts vidū ielavījies ar barjeru norobežotas mājas pagalmā un pielaidis uguni smalkam “BMW” markas auto. Tās saimnieks, vietējais policists, ar ugunsdzēšamo aparātu liesmas ierobežoja, taču pats dedzinātājs paspēja aizbēgt, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Valsts policijas darbinieks no Ikšķiles atradās mājās, kad četros naktī izdzirdēja blīkšķus un sajuta dūmu smaku. Ātri vien arī citiem iedzīvotājiem kļuva skaidrs, ka daudzdzīvokļu ēkas pagalmā kaut kas intensīvi deg. Izrādās, liesmu avots bija likumsarga ”BMW” markas automašīna. Vietējie stāsta, ka spēkrata saimnieks paķēra ugunsdzēšamo aparātu un skrēja lejā.

“Es runāju ar saimnieku, es viņam prasu, varbūt tomēr pašaizdegšanās? Viņš saka, - nē, aizdedzināja. Viņš pats arī dzēsa, viņš teica, - labi, ka mājās bija ugunsdzēšamais aparāts. Pats arī dzēsa,” stāsta sētniece.

Policists ierobežoja liesmas, pirms ieradās ugunsdzēsēji, taču no automašīnas maz kas bija palicis pāri. Vietējie domā, ka notikušais nav sagadīšanās un kāds ļaundaris jau iepriekš izplānojis, kā paveikt noziegumu. Pastāv versija, ka tumsas aizsegā dedzinātājs iekļuvis teritorijā un izmantojis līdzi paņemtos rīkus ugunsgrēka izraisīšanai.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:05

Jaunākās diskusijas