Liepājā vīrietis atņem mātei bērnu un piekauj viņu

Viktorija Gabrjuna 5.marts 2020, 14:30
 
Dāvis Ūlands/F64
Pagājušās nedēļas nogalē tirdzniecības centra “Rietumu centrs” automašīnu stāvlaukumā vīrietis konflikta laikā nogrūdis zemē sievieti. “Kurzemes Vārds” noskaidroja, ka strīda iemesls bijis viņu kopīgā meita, ar kuru vīrietis mātei liedzot satikties, raksta "liepajniekiem.lv".

Konflikta aculieciniece laikrakstam stāsta: “Ceturtdien pēc pulksten 17 ieraudzīju, ka veikala stāvlaukumā kāda sieviete guļ zemē un kliedz. Kad piegāju viņai klāt, kāds vīrietis man prasīja rakstāmo, lai varētu pierakstīt blakus stāvošās automašīnas numuru. Pēc apkārtējo teiktā, tās vadītājs esot sievietei vai nu iesitis, vai viņu pagrūdis, un sieviete nokritusi zemē. Minētā automašīna aizbrauca, bet cilvēki izsauca policiju.”

Aculieciniece cietušo uzrunājusi, un viņa (Marika) pastāstījusi par konflikta iemeslu. Bijušais civilvīrs viņai jau astoņus mēnešus neļaujot tikties ar meitu.

Marika saka, ka tikšanās ar bijušo dzīvesbiedru bijusi nejauša. Viņa ievērojusi vīrieti stāvlaukumā un devusies klāt, lai pārrunātu savstarpējās attiecības. Sieviete apgalvo, ka vīrietis viņai uzreiz uzbrucis un nogāzis zemē.

Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova laikrakstam notikušo apstiprina un skaidro, ka uzsākta administratīvā lietvedība, pieņemti paskaidrojumi no konfliktā iesaistītajiem, bet tie esot ļoti atšķirīgi.

Sarunā ar “Kurzemes Vārdu” cietusī sieviete stāsta, ka 11 gadus veco meitu neesot redzējusi ilgu laiku, iemesls tam esot vīrs un viņa vecāki, kas par Mariku stāstot nepatiesību. “Tam bērnam vienkārši ir izskalotas smadzenes. Viņi ir panākuši, ka meitene mūk no manis. Cik ilgi man būs jāgaida, lai tiktos ar savu meitu? Kamēr viņa izaugs? Cenšos situāciju risināt ar bāriņtiesas palīdzību, taču arī tur manī neieklausās. Ja būs nepieciešams, esmu gatava tiesāties,” teic Marika, uzsverot, ka pēc konflikta stāvlaukumā viņai esot konstatēts smadzeņu satricinājums. Bijušais civilvīrs viņai divreiz iesitis pa seju un tad pagrūdis.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas