Jauns pavērsiens Spānijā pazudušas latvietes lietā

tautaruna.lv 6.aprīlis 2019, 12:07
 
Ekrānšāviņš no video
2014. gada 6. septembrī Spānijas pilsētā Marbellā pēc naktskluba "Aqwa mist" apmeklējuma pazuda 30 gadīgā Agnese Kļaviņa. Lai gan joprojām nav oficiālu ziņu par to, kas noticis ar Latvijas valstspiederīgo, britu medijs publicējis video, kurš tapis pirms Agneses pazušanas.

Medijs "Daily Mail" vēsta, ka pie kluba novietotajās novērošanas kameru video fiksēts, ka britu multimiljonāra dēls Veslijs Kapers, kuram uzrādītas apsūdzības pazudušās latvietes lietā, šķietami ar varu mēģina sievieti piespiest iekāpt automašīnā. Pēc ilgāka brīža tas arī izdodas un Agnese iekāpj auto.

2015.gada portāls nra.lv jau rakstīja, ka gan Spānijas, gan Anglijas izmeklētāji turpina rūpīgi izmeklēt mīklaino latvietes pazušanu. Atrasti arī pirmie pierādījumi - abu britu automašīnā "Mercedes" spciālisti atraduši blondu matu, kurš, iespējams, varētu piederēt pazudušajai Agnesei. DNS rezultāti vēl nav zināmi, taču, ja izrādīsies, ka mats piederējis latvietei, tad lietas tiesnesis apsūdzēs abus galvenos aizdomās turamos sievietes slepkavībā.

Jau ziņojām, ka aizdomas uz abiem vīriešiem kritušas pēc tam, kad izmeklētāju rīcībā nonākusi informācija, ka Agnese vakaru pirms pazušanas pavadījusi abu bagātnieku sabiedrībā, kā arī klubu pametusi ar viņiem. V. Kapprs un Kreigs Porters tiesas priekšā negribīgi atzinuši - klubu meitene pametusi ar viņiem un viņi to nogādājuši mājās savā. Tomēr, izmeklēšana apliecina, ka Agneses dzīvoklis ir neskarts un mājās meitene nav bijusi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas