Cilvēki neizpratnē par redzēto "Akropoles" atvēršanas dienā

tautaruna.lv 6.aprīlis 2019, 9:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Ceturtdien, 4.aprīlī, Rīgā tika atklāts jaunais iepirkšanās un izklaides centrs "Akropole". Kamēr vieni sajūsminās par to, cik grandiozs iepirkšanās centrs nu pieejams rīdziniekiem un pilsētas viesiem, tikmēr citi pauž neizpratni par to, kāpēc tik daudzi uz veikalu steigušies jau pirmajā tā atklāšanas dienā.
Kāds sociālā tīkla facebook lietotājs pārpublicējis "Akropoles" apmeklētāja uzņemtu video, kurā redzams, cik milzīgs cilvēku pūlis drūzmējas iepirkšanās centrā. "Ko Jūs cilvēki tur darāt? Kas tieši tai veikalā ir savādāks, kā būs pēc mēneša? Jeb šī ir vienīgā vieta un diena mūžā, kad savus miljonus drīkst tērēt?," raksta video pārpublicētājs. Tikmēr citi komentāros gan nekautrējas paust viedokli, ka katrs pats var izvēlēties, ko un kā viņš dara, tāpēc cilvēki, kas pirmajā dienā ierodas jaunatklātajā veikalā tomēr nebūtu jānosoda. Video skatīts jau vairāk nekā 70 000 reižu.

Jau vēstīts, ka ceturtdien Rīgā, Maskavas ielā 257, atklāts jaunais iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole”, kurā divos stāvos pārstāvēti teju 170 nomnieki, tostarp ap 140 modes un dzīvesstila preču veikali, dažādu pakalpojumu sniedzēji, jaunais kinoteātris “Apollo Kino”, “O’Learys” izklaides zona, hokeja spēlēšanai un slidošanai piemērota ledus arēna, “Lemon Gym” sporta klubs, kā arī 30 dažādi restorāni un kafejnīcas.

Par godu atvēršanai iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” turpmāko četru dienu garumā noritēs virkne dažādu pasākumu. No rīta līdz pat vakaram apmeklētājus priecēs dažādi šovi, koncerti un pārsteigumi. Šodien ar koncertiem uzstāsies grupas “The Sound Poets” un “Triānas Parks”, savukārt rītvakar uz skatuves kāps reperi ansis un Edavārdi, kas būs sarūpējuši kādu īpašu pārsteigumu. Sestdien būs īpaši padomāts par bērniem - mazos apmeklētājus priecēs koncertuzvedums “Patiešām Maziņiem”, eksperimenti kopā ar zinātkāres centru “ZINOO”, kā arī iespaidīgais ledus šovs “Alise Brīnzumē”, kas norisināsies “Akropoles” ledus arēnā. Sestdienas vakarā ar koncertu priecēs vēl viens pārsteigums - ballīšu karaļi “Bermudu Divstūris”, savukārt svētdien “Akropole” savus apmeklētājus cienās ar gardām svētku kūciņām. Plašāku informāciju par atklāšanas pasākumu programmu var atrast mājas lapā akropoleriga.lv. Autovadītāju ērtībai pie iepirkšanās centra būs pieejama plaša stāvvieta 2300 automašīnām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas