Mirušās dziedātājas Eriņas tēvs atklāj nezināmus faktus par meitas dzīvi

tautaruna.lv 6.aprīlis 2019, 13:30
 
nekropole.lv
2017.gada 19. jūlijā, 32 gadu pēkšņi mūžībā devās dziedātāja Aija Eriņa. Mediķi par jaunās sievietes dzīvību cīnījās stundu, taču nesekmīgi. Vairākus gadus pēc notikušā par smagajiem pārdzīvojumiem stāsta Aijas tēvs.

Žurnālistes Gitas Vīksnes rakstā "Viņas dvēsele vēl tepat lidinās" izdevumā "Privātā dzīve" šī gada 14.numurā Aijas tētis Andri neslēpj, ka joprojām ir grūti.

Viņš stāsta, ka pēdējā gada laikā pirms aiziešanas Aijai bieži sāpējusi galva. "Aijas nāves cēlonis bija trombs plaušās." Viņš arī norāda, ka 2016.gada vasarā Aiju uz ielas naktī smagi piekāva, nozaga maku ar naudu. Pēc tiem notikumiem viņai veikta deguna dobuma operācija. "Varbūt tam ir kāds sakars ar viņas aiziešanu?" vaicā sievietes tētis.

Tikai pēc tam, kad Aija jau devusies viņsaulē, ģimene atklājusi, ka Aija patiesībā daudz ko nestāstīja, arī to, cik bieži apmeklējusi ārstus.

Jau vēstīts, ka Aija Eriņa (12.05.1985-19.07.2017) nāk no muzikālās Eriņu ģimenes Rēzeknes novada Dricānu pagastā. Latvija šo talantīgo ģimeni un tās sastāvā arī Aiju iepazina TV šovā “Latvijas talants 2008”, kurā šī ģimene uzvarēja un balvā ieguva iespēju desmit mēnešus apgūt vokālās iemaņas Londonā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:29

Jaunākās diskusijas