VIDEO: Paskat, par ko pirms 20 gadiem strādāja Lauris Reiniks

tautaruna.lv 6.aprīlis 2019, 10:49
 
Ekrānšāviņš no video
Mūziķis Lauris Reiniks, kurš aktīvi darbojas arī sociālajos tīklos, publicējis video, kurā redzams, ka pirms 20 gadiem viņš strādājis arī par ziņu moderatoru.
"Bija 1998.gada 2.marts. Zemgali un dzīvi tajā kā vienmēr pieskatīja modrās acis no Dobeles TV, jeb ZNT. Moderators arī izklausās redzēts. Te būs visa pārraide. Varat atgriezties pagājušā gadsimta beigās,'" pie ievietotā video raksta dziedātājs.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad Lauris redzams TV ekrānos. Kā zināms viņš ir strādājis telekanālos LTV, TV3 un LNT. Viņš vadījis tādus lielprojektus, kā “Latvijas Dziesmu un deju svētki” „Bērnu Eirovīzija”, „Baltic Beauty”, „Dziedi ar zvaigzni”, „Koru kari”, „Latvijas Zelta talanti”, „Latvijas Dziedošās ģimenes”, “Izklausies redzēts” u.c. Lauris Reiniks ir saņēmis prestižo gadskārtējo Nacionālo TV skatītāju balvu “Zelta Vilnis 2009” kā Latvijas gada populārākā persona televīzijā - “Gada TV seja”, bet 2017.gadā viņa rokās nonāca skatītāju balva “Ekrāna mīlulis” par ieguldījumu šovbiznesa attīstībā Latvijā. 2018.gadā Lauris saņem LAPPA (Latvijas pasākumu producentu asociācijas) apbalvojumu kā “Izcils pasākumu vadītājs”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:48

Jaunākās diskusijas