Ko vaininieks atklājis žurnālistam par vienu no skaļākajām slepkavībām Latvijā?

tautaruna.lv 23.februāris 2019, 8:49
 
Ekrānšāviņš no raidījuma video
Šī gada 22.februārī aprit 20 gadi kopš traģēdijas Gulbenē, kad kādā bērnudārzā ienācis jauns vīrietis un nogalinājis trīs diendusu guļošas meitenītes un viņu audzinātāju. Gulbenes televīzijas darbinieks Guntars Eniks ir vienīgais, kurš aci pret aci runājis ar slepkavu. Divus gadu desmitus pēc notikušā atgādināts, ko tad abi pārrunājuši intervijā.
Intervija notikusi vairākus mēnešus pēc vīrieša nonākšanas aiz restēm. Jāpiebilst, ka pēc aizturēšanas slepkavības izdarījusī persona paziņojusi, ka dzīvību cilvēkiem laupījis vēlmes kļūt slavenam dēļ. Guntars Eniks skaidro, ka intervijas dienā vīrietis sarunu sācis nelabprāt - sarunas un filmēšanās vairs nebijusi svarīga, vēsta raidījums "Bez Tabu".

ntervijā vīrietis stāstījis, ka viņam “gribējās nogalināt”, turklāt pēc iespējas vairāk bērnu. Viņš esot pamanījis tikai trīs, kurus arī nogalinājis. Iepriekš domājis, ka grupiņā būšot apmēram desmit bērnu un visus arī gribējis nogalināt. Kāpēc gribējis slepkavot - atbildēt nespējis.Pēc sarunas pirmās daļas vīrietis atvēries un kļuvis runīgs. Kameras bijušas izslēgtas, un Guntars jau taisījis prom, kad vīrietis uzdevis jautājumu: “Jūs negribat zināt, kā es viņus nogalināju?”

Guntars gan norāda, ka kamera tikusi ieslēgta atpakaļ un viss ierakstīts, tomēr šo materiālu neviens nekad nav redzējis, tas nekur nav rādīts, informē raidījums.

Šobrīd slepkava izcieš mūža ieslodzījumu vienā no cietumiem Latvijā.

Avots: Raidījums "Bez Tabu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas