Stopiņos pastrādāta, iespējams, pēdējā laika vērienīgākā zādzība

tautaruna.lv 25.novembris 2018, 9:49
 
F64
Stopiņu novada Dzidriņu ciematā zagļi Latvijas simtgades vakarā apzaguši privātmāju - nozagtas divas mašīnas un naudas summa, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Vienā no Dzidriņu ciemata Saveļu ielas privātmājām nesen ievākusies jauna ģimene. Nepaspējuši vēl pabeigt remontdarbus, kad jau sastapušies ar zagļiem, kuri ielīduši teritorijā un aizdzinuši divas vieglās automašīnas. Nama saimnieki jau vairākas dienas lauza galvu un sev jautā, vai noziegums tika rūpīgi plānots un viņi izsekoti, vai arī ļaundari nejauši uzskrējuši virsū lielajam ķērienam.

Noziedznieki nostrādājuši ātri un pietiekoši profesionāli, to secinājis policijas eksperts pēc teritorijas apsekošanas. Zagļi pārkāpuši pāri žogam un caur logu ielīduši mājā.

Iespējams, ļaundari zinājuši, ka ģimenei bijusi sakrāta pietiekoši liela naudas summa kādām ceļojumam, un zagļi to cītīgi meklējuši. Beigu beigās noziedznieki izvandījuši visu māju, atraduši naudu, kā arī “BMW” un “Toyota CH-R” atslēgas. Abu nozagto spēkratu vērtība ir aptuveni 30 000 eiro.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas