Zināms, ko policija centusies notvert spraigās pakaļdzīšanās laikā Rīgas centrā

tautaruna.lv, Rita Lazda 2.oktobris 2018, 17:21
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Aizvadītajā nedēļas nogalē sociālajā tīklā instagram tika publicēts aculiecinieku uzņemts video, kurā redzams, ka Rīgā, netālu no "Arēnas Rīga" likumsargi ar auto dzenas pakaļ kādai automašīnai. Šodien policija sniegusi komentāru par notikušo.
Tikai pēc aizturēšanas noskaidrots, ka persona, kura bēg, ir izsludināta meklēšanā.

"Sestdienas pievakarē mūsu ceļu policistu uzmanību pievērsa kāds "Jeep" spēkrats, kurš, pēc policijas rīcībā esošās informācijas, bija noņemts no uzskaites," norāda likumsargi.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@dtp_latvia) on

Nolemts šo vadītāju apstādināt, bet "Jeep" vadītājs, nepakļaujoties policistu likumīgajām prasībām apstāties, uzsāka bēgšanu.Darbiniekiem izdevās viņu noķert un izrādījās, ka bēdzējs ir kāds jaunietis, kurš iepriekš izsludināts meklēšanā par smagiem noziegumiem. Raidījums "Degpunktā" arī vēsta, ka aizturēšanas brīdī vīrietis pretojies.

Pēc saslēgšanas rokudzelžos jauno vīrieti nogādāja ārstniecības iestādē, kurā aizturētais kārtējo reizi centās izkļūt brīvībā.

Vīrietis, atlaužot trešā stāva logu, centās izlēkt, taču dežurējošā policijas darbiniece viņu pirms lēciena paspēja aizturēt. Cīniņa rezultātā vīrietis salauza sev roku, informē raidījums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:12

Jaunākās diskusijas