Kafejnīcas darbinieki neiedomājamā veidā pazemo bezpajumtnieku

tautaruna.lv 2.oktobris 2018, 17:03
 
Levine-Roberts/Sipa USA/ SCANPIX
Neizpratni un līdzcilvēku nosodījumu izpelnījies video, kurā redzams, kā kafejnīcā Ņujorkā pazemots bezpajumtnieks.
Lai gan kafejnīcas darbiniekiem šķitis, ka ir pieņemami šādi ņirgāties par cilvēku, sociālo tīklu lietotāji komentāros asi nosodījuši šādu rīcību.

"The Mirror" vēsta, ka "Dunkin' Donuts" kafejnīcā Ņujorkā ieradies kāds bezpajumtnieks, kurš apsēdies pie viena no ēstuves galdiem, lai uzlādētu telefonu. Pēc neilga brīža viņu ar spaini auksta ūdens aplējuši divi kafejnīcas darbinieki, kuri notikušo iemūžinājuši video, kas vēlāk ievietots arī vairākās interneta vietnēs. Lai gan kafejnīcas darbiniekiem šķitis, ka ir pieņemami šādi ņirgāties par cilvēku, sociālo tīklu lietotāji komentāros asi nosodījuši šādu rīcību.

Džeremijs Dufresne- bezpajumtnieks, kuram nācies piedzīvot nepatīkamo situāciju, jau vairākus gadus cieš no šizofrēnijas. Šī iemesla dēļ vīrietis arī nolēmis dzīvot uz ielas. 25 gadu vecumā viņš joprojām cer kļūt par atzītu mākslinieku.

Tikmēr kompānijas oficiālajā paziņojumā norādīts, ka šāda izturēšanās nav pieņemama. "Mēs ar cieņu un iejūtību izturamies pret ikvienu mūsu iestādes apmeklētāju." Ar necienīgo attieksmi demonstrējušajiem darbiniekiem tikšot veiktas pārrunas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:58

Jaunākās diskusijas