Pēc notikušā publicēti sirsnīgi pateicības vārdi policistiem Liepājā

tautaruna.lv, Rita Lazda 2.oktobris 2018, 17:43
 
facebook.com/ Liene A.
Kāda sociālā tīkla facebook lietotāja publicējusi pateicības pilnus vārdus policistiem Latvijā, kuri šī gada oktobrī nakts melnumā palīdzējuši nelaimē nonākušam cilvēkam.
"Lai Dievs jūs svētī, foršie darbinieki!"

"Vakarnakt ap 00:00 piestājos palīdzēt puisim no Rīgas, kuram bija pārsprāgusi riepa Liepājā, krustojumā pirms paša tilta, un man par patīkamu pārsteigumu, kad pie mums piestājās Valsts Policijas ekipāža, viņi bija vieni no foršākajiem policistiem ar ko nācies saskarties," sociālajā tīklā facebook stāsta Liene.

Likumsargi ne vien palīdzējuši citiem satiksmes dalībniekiem saprast, kā apbraukt negadījuma vietu, bet arī paši metušies palīdzēt nelaimē nonākušajam puisim. "Mans domkrats nederēja, bet policisti, par spīti tam, ka bija citi darbi veicami, iedeva savējo un pielika roku, lai ātri un droši noritētu riepas maiņa.. Arī humors nav izmirusi vērtība."

Liene vēlas pateikties Valsts policijas darbiniekiem- Kārlim, Aleksandram un Iļjam. "Lai Dievs jūs svētī, foršie darbinieki!"

Šī gan nav pirmā reize, kad likumsargi nav atteikušies palīdzēt nelaimē nonākušajiem. Piemēram, 2016.gadā kāds aculiecinieks iemūžināja foto, kurā redzams, kā policisti palīdz nomainīt auto riepu kādai sievietei Rīgā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas