Ko vietējie atklāj par apšaudi Aizputē?

tautaruna.lv 2.oktobris 2018, 7:13
 
Ekrānšāviņš no raidījuma "Degpunktā" video
Svētdien, 30.septembrī, pie veselības uzlabošanas iestādes Aizputes novada Lažas pagastā sašauti trīs cilvēki. Vietējie iedzīvotāji pastāstījuši vairāk par notikušo.

"Dzirdējām, kā skrien ātrās palīdzības viena pēc otras. Pēc tam policija brauc. Mēs vēl runājām, ka stundu iepriekš braucām no tās puses. Tur mašīna viena gulēja grāvī. Mēs tik teicām, - labi, ka mēs atbraucām ātrāk, ka tas viss nenotika, mums braucot garām," raidījumam "Degpunktā" stāsta Aizputes iedzīvotājas Ilga un Daina.

Automašīna ar upuriem sagaidīta tieši pie veselības uzlabošanas iestādes iebrauktuves.

Apvidus auto atradušies trīs cilvēki- divi vīrieši un sieviete. Iespējams, uzbrucēji bijuši rūpīgi gatavojušies, norāda raidījums. Automašīna ar upuriem sagaidīta tieši pie veselības uzlabošanas iestādes iebrauktuves. Iespējams, noziedznieki bija slēpušies netālu no tās. Sagaidot īsto brīdi uzbrucēji atklājuši uguni spēkrata virzienā, ievainojot visus trīs automašīnā sēdošos. Vietējie arī neslēpj, ka pēc notikušā viņiem ir bail.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka sašautie cilvēki nav Latvijas valstspiederīgie.

Sociālajos tīklos publicētās sašautās automašīnas "Porsche Cayenne" fotogrāfijas liecina, ka spēkrata vējstiklā un motora pārsegā trāpīts aptuveni desmit reizes. Notikušais uzbrukums tiek kvalificēts kā slepkavības mēģinājums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:58

Jaunākās diskusijas