Dzīvnieku aizsardzības biedrība pastāsta par šausmīgu cilvēku cietsirdību pret dzīvniekiem

tautaruna.lv, Rita Lazda 2.oktobris 2018, 21:30
 
DZAB "Liberta"
Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Liberta" sociālajā tīklā facebook publicējusi ierakstu, kurā pastāstījusi par vienu no smagākajiem gadījumiem savā praksē.

"Nesaprotam, cik lielai traģēdijai jānotiek, lai cilvēki sāktu domāt un vainīgie, kuri cietsirdīgi izturas pret dzīvniekiem saņemtu tiem pelnīto sodu!
Piektdien piedzīvojām vienu no smagākajiem gadījumiem mūsu praksē, saņēmām lūgumu iesaistīties un palīdzēt dzīvniekiem, kuri kļuvuši par upuri cilvēka cietsirdībai kādā sociālajā mājā,"informē "Liberta".

"Stāsts drausmīgs - jauna ģimene, kuras mājās mēneša laikā nokļuvuši vairāki dzīvnieki, bijis viens kaķēns, pēkšņi nomiris un pazudis, tā nākamais un nākamais, kopā bijuši 6. Tad bijuši kucēni, divi bijuši izņemti ar pazīmēm uz vardarbību un nogādāti patversmē Lauvas sirds, bet drīz vien uzradies atkal jauns kucēns, kurš nu cietis visvairāk... Uz notikuma vietu bija jau devusies Valsts policija, kura fiksēja notikušo, zinot ka kucēns tiks aizvests, vīrietis pirms policijas ierašanās bija paspējis izsist durvīs caurumu un kucēnu paķert, un aizmukt. Mūs sagaidīja vīrieša sieva, kura biedrības meitenēm atdeva 2 kāmīšus, vienu dzīvu, otru mirušu ar pazīmēm uz vardarbību."

"Runājot ar vīrieša sievu, mājas dežuranti uzzinājām, ka kucēns ir cietis no sitieniem un spērieniem, juties slikti, vēmis, pa dienu dzīvoklī kur kucēns turēts bijušas asinis un vīrietis esot kucēnu turējis piesietu ar ūdeni pilnā vannā. Uzzinot visu šausminošo infofmāciju par kucēnu, cerējām ka mazais netiks nogalināts un vienojāmies, ka policija tiks informēta līdz ko vīrietis atgriezīsies."

Pieejot klāt redzējām trīcošu, nobijušos un pārsalušu nelaimes čupiņu, kura bija apvēmusies un ar asiņainu dibenu.

Aptuveni pēc 30 minūtēm saņemta informācija no likumsargiem, ka vīrietis kopā ar kucēnu atgriezies.

"Saprotot, ka policija ir atgriezusies un durvis ir aizslēgtas, vīrietis nometa kucēnu uz zemes un izsitot logu aizmuka." Tikmēr cīņa par suņuka dzīvību tikai sākusies.

"Grēta, tā nosaucām mazo suņu meitenīti, kura tagad cīnās par savu dzīvību..Pieejot klāt redzējām trīcošu, nobijušos un pārsalušu nelaimes čupiņu, kura bija apvēmusies un ar asiņainu dibenu. Momentā Grētu nogādājām klīnikā, kur pavadījām teju 4 stundas, lai stabilizētu viņas veselības stāvokli.. Kucēns bija sasists, ķermenis satūcis, mazajai bija vemšana un caureja, 3 dažādi pretsāpju medikamti neremdēja Grētas sāpes, smaga elpošana un kunksti visas nakts garumā," ierakstā sociālajā tīklā facebook norāda "Liberta".

"Aicinām atbalstīt Grētu un viņas ārstēšanu. Līdz šim ārstēšanas izdevumi ir 98 eiro, bet ar katru dienu tie tikai augs."

Libertā dzīvnieki tiek ārstēti un uzturēti tikai pateicoties ziedotāju atbalstam.
Ziedojumu tālrunis 90006685 (1 zvans- 1.42€)
Dzīvnieku aizsardzības biedrība LIBERTA
Reģ.nr. 40008222864
Konts : LV33HABA0551038261946
BIC/swift kods: HABALV22
Paypal : biedriba_liberta@inbox.lv
*atbalsts dzīvniekiem / Grētai

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas