Cīņas mākslas skolotāja apsūdzēta par uzmākšanos 13 gadus vecajai audzēknei

tautaruna.lv 21.jūlijs 2018, 18:50
 
Pexels
Cīņu mākslas pasniedzēja, 24 gadus vecā Malarija Džounsa, ir apsūdzēta par vairākkārtēju uzmākšanos savi 13 gadus vecajai audzēknei, raksta “The Mirror”.

Upure policijai pastāstīja, ka viņa un Džounsa apmainījušās ar kailfoto un viņai ir video materiāls, kurā iemūžināts tas, kā viņa un Džounsa ir kopā gulta.

Pavešana ir sākusies 2016.gadā, kad Džounsa bija teikvando pasniedzēja Portedžā, Indiānas štatā. Meitene stāstīja, ka redzējusi, kā sieviete uzmācas 14 gadus vecai meitenei un pasniedzējā nedēļu vēlāk viņai teikusi, ka jauniete viņai ir tīkama.

Seksuāla rakstura uzbrukumi turpinājās turpmākos 15 mēnešus jaunietes vecmāmiņas mājās. Džounsa ielavījaš savas audzēknes mājās pēc tam, kad meitenes mamma devās uz darbu. Meitenei pat nācās apmaksāt skolotājas ceļa izdevumus. Tad sievietei palika pie meitenes līdz pat pusnaktij un vadājā savu upuri uz un no austrumu cīņu mākslu nodarbībām.

Meitenei atceras, ka viņa negribēja atteikt Džounsas piedāvājumiem, jo nevelējās sievieti aizvainot, kā arī bijās viņas dusmu, tomēr jauniete saņēmās un paziņoja skolas vadībai par šausminošo situāciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas