"Tu esi pretīga!" 16 gadus vecā māmiņa uz izlaidumu ņemt līdzi savu divgadnieku

tautaruna.lv 21.jūlijs 2018, 8:15
 
Pixabay
Sešpadsmit gadus vecā Keilija Snaita kļuva par māmiņu 13 gadu vecumā, taču tas viņai nav ļāvis padoties, pat ja klases biedri un pilnīgi svešinieki viņai teica, ka bērniņa dēļ viņa neko nesasniegs un tādēļ ir pretīga, raksta “Mirror”.

Lai pierādītu nīdējiem, kā viņi kļūdās jauniete uz savu izlaidumu ņēma līdzi arī savu meitiņu: “Es vēlējos Hārliju paņemt uz izlaidumu, lai parādītu, ka manās acīs viņa vienmēr būs princese.”

“Es ceru, ka, kad viņa pieaugs, viņa zinās, ka ir pelnījusi to labāko un nekad nesamierināsies ar jebko, kas viņu dara nelaimīgu. Pret viņu jāizturas ar mīlestību un rūpēm. Es arī vēlējos pierādīt ikvienam, kurš domā, ka es nespēšu pabeigt skolu, ka viņi kļūdās,” stāsta jaunā māmiņa.

Keilja savu grūtniecību slēpa pusgadu, bīdamās, ko padomās viņas 48 gadus vecā mamma Šarona un 53 gadus vecais tēvs Tomijs. Kad meitenei vairs nebija mēnešreižu un viņa sāka just kustības vēderā, Keilija saprata, ka ir gaidībās, bet baidījās atklāt patiesību savai ģimenei. Tomēr vecāki pusaudzi solīja atbalstīt, lai tur vai kas.

“Kad Hārlija bija maza, es paliku augšā visu nakti, lai būtu kopā ar viņu, bet tad man bija jāiet uz skolu, kur no mātes un pieaugušā kļūstu par bērnu, kuram jāmācās,” atceras Keilija. “Es visu laiku biju tik nogurusi un visu laiku dzirdēju , ka esmu pretīga, ka esmu sabojājusi savu dzīvi, ka nekad nebūšu laba mamma, ka nekad savā dzīvē neko nesasniegšu. Tas bija ļoti grūti.”

“Bet tas, ka Hārlija gaidīja mani mājās un ka es strādāju savas nākotnes labā, mani ļoti motivēja. Viss nogurums bija tā vērts, zinot, ka mēģinu nodrošināt savai meitai pašu labāko dzīvi,” dalās Keilija.

“Ir māmiņas, kas savos divdesmit un trīsdesmit ir pārbijušās. Tavs vecums nedefinē to, vai esi laba mamma,” uzskata jaunā māmiņa.

Grūtniecības laikā Keilija uz skolu devās daļēji, bet pie pilna laika mācībām atgriezās 4 nedēļas pēc dzemdībām. Meitene atzīst, ka bērna audzināšana un skolas pabeigšana bijusi grūta, bet tajā pašā laikā viņa pateicas vecākiem par neatsveramo atbalstu. Jauniete uzskata, ka meitiņa viņu ir padarījusi par labāku un laimīgāku cilvēku, un cer dalīties ar savu pieredzi, lai sabiedrība labāk izprastu gados jaunas māmiņas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas