Rinkēvičam priekšvēlēšanu laikā rodas pārdomas par Karlsonu un izplūkātiem cāļiem

tautaruna.lv 21.jūlijs 2018, 11:51
 
f64
Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs šodien vietnē "Facebook" publicējis rakstu, kurā dalījies ar savām pārdomām par vecumu un savu lomu Latvijas politikā.

"Vairs neesmu jauns un daudz sološs, bet, Karlsona vārdiem runājot: “vīrelis labākajos gados”, kuram laimējās piedzīvot PSRS sabrukumu, Atmodu, trakos, romantiskos 90.gadus un kurš joprojām uzskata, ka visbūtiskākais ir brīvības un liberāldemokrātisko vērtību nosargāšana, tas ir svarīgāk nekā daži skaisti, bet bezjēdzīgi eksperimenti. Es gribu, lai mana valsts attīstās daudz ātrāk un saprātīgāk, bet dara to uz pareizajiem pamatiem, kas tai neapšaubāmi ir," par savu vecumu bažījas Rinkēvičs.

Tajā pašā laikā viņš lepojas, ka vairs nešaubās par savu politisko pārliecību: "Vairs nemetos cīņā ar vējdzirnavām, bezjēdzīgi vicinoties ar zobentiņu, lai pēc kāda laika pagurtu un padotos, esmu sapratis, ka tā vietā labāk ir grozīt mehānismu, lai dzirnavu spārni grieztos pareizā virzienā un dotu mums visiem tik nepieciešamo enerģiju."

"Esmu apjautis, ka, bezmērķīgi ceļojot no vienas ligzdas uz otru, var pazaudēt visas spalvas un no lepna ērgļa pārvērsties izplukātā cālī. Visbeidzot, reiz biju, kas vairs neesmu, bet vēl neesmu tas, kas reiz būšu," raksta ministrs.

Šī gada 6.oktobrī notiks 13.Saeimas vēlēšanas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:12

Jaunākās diskusijas