Izskan dažādas versijas par Bārtā notikušās traģēdijas iemesliem

Portāls nra.lv 9.oktobris 2017, 18:15
 
REUTERS/ SCANPIX
Pagājušajā nedēļā Bārtas pusē notika traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā mira trīs cilvēki. Kamēr sabiedrība izsaka savas versijas par traģiskās avārijas iemesliem, tikmēr policija par notikušo turpina izmeklēšanu.

Portāls "liepājniekiem.lv" vēsta, ka traģiskā ceļu satiksmes negadījuma izmeklēšanu pārņēmis Iekšlietu ministrijas Iekšējās drošības birojs. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Madara Šeršņova informē, ka Valsts policijā par notikušo ir uzsākts arī kriminālprocess.

Laikraksts "Kurzemes Vārds" noskaidroja, ka bojāgājušais policists bija pildījis darba pienākumus Priekulē, tomēr vietējā pašvaldībā neviens nebija gatavs apstiprināt pat ne šo faktu, vien interneta vidē virmoja visdažādākās versijas. Lūgta komentēt publiskajā telpā izskanējušos pieļāvumus, ka negadījumā iesaistītais policists, iespējams, pie stūres varētu būt bijis alkohola reibumā, VP pārstāve norādīja, ka to pašlaik neesot iespējams pateikt, jo, lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus, tiks veiktas ekspertīzes.

Policija arī norāda, ka notikušā apstākļi joprojām ir neskaidri, tāpēc ļoti svarīga ir arī iedzīvotāju sniegtā informācija. Iedzīvotājus, kuri ir bijuši aculiecinieki šim negadījumam, policija lūdz zvanīt pa tālruņa numuru 110.

Pieminot negadījumā bojā gājušo pensionāru pāri, kuri brauca ar "Volkswagen Golf", cilvēki laikrakstam "Kurzemes vārds" vēstījuši tikai vislabākās atsauksmes. "Jauki, labestīgi, labā nozīmē - pamatīgi latviešu lauku cilvēki, kuri bija iesakņojušies mūspusē. Tādi Biruta un Jānis arī paliks līdzcilvēku atmiņā."

Avots: portāls "liepājniekiem.lv"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas