Kur paliek vārda brīvība?

īpaši stulbs

Vai tad Latvija arī piedalās karā, ja pie TR rakstiem vairs nav iespējams paust savu personīgo lasītāja viedokli, uzskatus, atbalstu vai nopēlumu attiecīga raksta saturam?

4.marts 2022, 19:51
Jelena Sergejeva

Jā, dīvaini, par Maskavas ielas pārdēvēšanu vakar lasīju komentārus, bet šodien pat tos nevar izlasīt. 

5.marts 2022, 1:53
Jelena Sergejeva

Latvijā, tautas balss ir iegājusi Krievijas ietekmes zonā, ka aizliegts komentēt un pat lasīt jau senākus komentārus?Malači, esam demokrātijas avangardā!!! Tas pats arī NRA. Kolosāli, vienkārši "priecē". Vārda brīvība svin atvaļinājumu, uz kaut kad. Ejat dirst divkoši!!! 

5.marts 2022, 5:24
Tedis

Baidās no objektīviem viedokļiem,hi,hi...

5.marts 2022, 11:06
Kasiog

Internetā brīvība un anonimitāte nepastāv, to visu var kontrolēt un pārvaldīt valsts dažadas struktūras.

5.marts 2022, 11:47
Marks Līventāls

Tie jūsu "objektīvie" viedokļi ir, ka ukraiņiem ir jāgriež galvas un jābiedē ar to pašu latvieši, kuri "esot nacisti"

Piedodiet, bet to viedokli nevienam nevajag.

5.marts 2022, 12:45
Tedis

Latvieši nav nacisti,bet tu gan esi duraks!

5.marts 2022, 13:32
īpaši stulbs

 Tedi, nevajag uz to Marku pārāk apvainoties. Izklausās viņš pēc kara kurinātāja, bet, manuprāt, tikai pārvakcinēts. Nelaimīgs cilvēks, kā teikt...

5.marts 2022, 14:53
Marks Līventāls

Tā arī neviens neatbildēja, kas tad ir tā patiesība, ko viņi grib dzirdēt. Laikam pārāk putiniska, tagad pašiem kauns :)

5.marts 2022, 15:09
Lietussargs

Arī iebilstu pret liegumu komentēt, galu galā vai tad tagad nevar atrast atklāta naida paudējus pēc IP? Kaut gan man ir atklāts naids pret to trako aiz robežas. Tāpat nesaprotu liegumu komentēt un komentāru dzēšanu kaut vai pie raksta par totālo finanšu kontroli. Esmu apzinīgais pilsonis vulgaris, bet nu, piedodiet, jābūt kaut kādām robežām.

5.marts 2022, 15:49
Arvids

Kāda te vairs Tauta runā? Šo nodaļu vajag vispār klapēt ciet, jo tauta vairāk izteikties nedrīkst! Pat vistrakākās kovidiādes un komendantstundas laikā drīkstēja komentēt. Iesaku NR atvērt jaunu sadaļu: Reiniks un Piseniece runā.

5.marts 2022, 18:09
Mela

Nāciet uz twitteri, tur viss ir brīvi.

5.marts 2022, 21:31
Tenis Ritenis

Arvid! +++++++++

5.marts 2022, 22:00
Richs

Daži lumpeņi un komentāru ķēzītāji satraukušies - kas tad nu, nevarēs vairs visus pēc kārtas saukāt par peredastiem, nevarēs nodirst vakcinētos, nevarēs atbalstīt Krievijas agresiju un gānīt Latviju. Vai, vai, vai... šausmas, tagad vajadzēs savas smirdošās mutes pievērt :D

5.marts 2022, 22:22
Jelena Sergejeva

Ričiņ, kas Tev ir ar tām vakcīnām? Tev brokastis atņēmuši? Liecies tak vienreiz mierā, tavas vakcīnas līdz rudenim varēs izčurāt, kopā ar Jāņu alu,bet ar sertifikātu varēs dupsi slaucīt. 

5.marts 2022, 23:13
Richs

Jeļenuška, kas tev ir ar tām žurgām? Tev vibratoru atņēmuši? Liecies tak vienreiz mierā, tev smadzeņu tā pat nekad nebūs. Turpini tik ļerkstēt tālāk, gan savu saņemsi, tad mute būs ciet, bet strupās, resnās kājeles plati.

6.marts 2022, 0:55
īpaši stulbs

Richs te demagoģiju grib iesēt. Kurš viņam brīvā un demokrātiskā valstī liedz vakcinēties? Tomēr peredasts ir peredasts nevis kaut kāds tur gejs, Tāpat agresors ir un paliek agresors nevis speciālās militārās operācijas organizētājs. Iejūtoties Richa ādā, kas gan man ir visai apgrūtinoši, gribot, negribot jāsāk domāt un jāsecina, ka, ja ne pasaulē, tad vismaz Eiropā Krievija ir spēks, kas neļauj ieviest totālu peredastu liberālo ideoloģiju, un tāpēc viņš ne jau iekšēji pārdzīvo nelaimīgo ukraiņu likteni, bet vairāk  uztraucas eventuālajiem Krievijas panākumiem. Ukraiņi arī peredastus neuzskata par normaliem cilvēkiem.  

6.marts 2022, 10:19
Tedis

Skatos,ka ar Tevi var iet kopā gurķus zagt!Čība grīdā,turi būru!p.s.tas īpaši gudrajam!

6.marts 2022, 11:08
Jelena Sergejeva

Var redzēt, ka Richam pederasti un vakcīnas ir tā sāpīgākā tēma. Pašam mute kā laidara vārti. Aizbrauc Putleru sabučo uz vaigiem, pretī dabūsi bezmaksas Sputnik V. 

6.marts 2022, 13:19
Perle

Es te lasu komentārus un esmu neziņā- pie kā tad mani pieskaitīt? Es Putina karu pret ukraiņiem neatbalstu, bet atbalstu Brieža viedokli, kas katram var būt savs viedoklis, arī neitrāls. Karogus FB profilā nekarinu un kara tēmas necilāju, par ko jau vairākkārt no "pareizajiem" latviešiem esmu saņēmusi publisku nosodījumu, bet par komentāru slēgšanu pie rakstiem gan nepiekrītu. Ja reiz esam demokrātiska valsts, tad cilvēkiem jāļauj paust viedokļus - arī tādus, kas "auseklīšiem" ne pārāk patīkami. Man no tiem komentāriem nekur nesāpēs, pat ja Marcis mani jau 1000.reizi nolamās rupjos vārdos, jo tā jau viņš tikai parādīs savu neesošā intelekta "dziļumu", bet runāt arī viņam jāļauj. Ja tā rupjība tā iekšas plosa....

7.marts 2022, 19:25

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas