Kur paliek vārda brīvība?

Marks Līventāls

Man atkal ir prieciņš, ka VDP ir paplusinājusi troļļu fermu. Tagad arvien mazāk var redzēt :) Atcerieties, ja jums kaut kas nepatīk, varat doties pie sava cara - tur piena upes utt.

26.marts 2022, 16:31
Arnis

Elisīt, tu neko par padomju laikiem nezini :) Mūsu demokrātija ir gaismas gadus priekšā PSRS.

Atbildi uz jautājumu: Vai PSRS laikā varēja pastāvēt amerikāņu interešu partija, kuras biedrus varēja ievēlēt pārstāvēt PSRS starptautiskās organizācijās? :)))))))

27.marts 2022, 15:24
trollis

Reizēm domāju, kāda jēga no tās vārda brīvības. Valdība jau tāpat pa lielam tautu neuzklausa. Varbūt labāk klusēt, kā komunistu laikos?

27.marts 2022, 17:41
Tenis Ritenis

Arni, aukstā kara laikā krievs ar amerikāņi strīdējās, kur lielāka demokrātija. Amerikānis teica - es varu pie Baltā nama saukt, cik slikts ir mūsu prezidents. Krievs saka - es arī varu iziet Sarkanajā laukumā un saukt, cik slikts ir jūsu prezidents.

28.marts 2022, 23:05
Leo

Kur paliek vārda brīvība?netadu vārdu pateiksi un metāla rokassprādzes vinnesi.gluzi ka senos laikos kad mūsu vectētiņi cīnījās,mums neviens neko neprasa būs tā kā Eiropa teiks.

29.marts 2022, 18:05
Herberts Lazdāns

Sveiki! Nekeriet kreņķi ! Tāpat nevienam mūsu domas neinteresē. Varam rakstīt dienu un nakti - tukšs numurs. Vienīgi pašiem ap sirdi vieglāk paliek. Un vēl - jau sen nekādas vārda brīvības vairs nav!

30.marts 2022, 2:17
Ulvis

Ir vārda brīvība Latvija ,bet draudēt kādam ir krminālatbildība un neviens portāls negrib redzēt tādus cilvēkus sava portāla un tā ir viņu izvēle.          Kā arī  Krievu troļļi ir tie spamo un izplata  maldinošu informāciju utt...

30.marts 2022, 9:43
Ulvis

trollis,tev tiešām apmierina dzīvot valstī,kā Krievija?

30.marts 2022, 9:47
V ilis Gutmanis

Vai man dieviņ cik gudri šeit cilvēki salasijušies spriežot par vārda brīvību. Tikai kaut kā viņi aizmirst par informācijas brīvību kura ir tāda kā kungi vēlasun daži viņu pakalpiņi rej līdzi. Šitās runas atgādina divutādu pašvaku komentētāju sadursmi kas mazliet pavicinājuši dūrītes un tad viens otram sauc ieiesim čatā tad gan es tev parādīšu.

30.marts 2022, 22:03 (30.marts 2022, 22:04 - labots)
Pulherija

Jā, man arī žēl, ka nedrīkst komentēt. Tad bieži atgādinātu kā padomju laikos dzīvojām sociālismā , gaidot gaišo komunisma nākotni. Vieni meli no tribīnēm. Arī skolas pasākumos. Žēl, ka visa Eiropa un ASV aizmirsa šo liekulību un ļāva sevi ievīt Krievijas ekonomiskajā atkarībā. Lēti pirksi dārgi maksāsi. Brīnos, ko vēl kavēties un pārtraukt būt atkarīgiem no Krievijas. Kā valdības vispār to varēja pieļaut? Vai visas negudras ? Kur padomdevēji ? Ātrāk visu izlemt ! Lai Ukrainai drīza uzvara !

 

 

 

31.marts 2022, 1:38
Jelena Sergejeva

Mark, priecājies, ka Tev vispār ļauj rakstīt. Nepaliec smieklīgs ar saviem domu graudiem. 

1.aprīlis 2022, 13:27
Usaler Roskanov

Līdz ar to NRA jāpārdēvē par ARA.

Starp citu, kāpēc NELP nav bloķējis šo prokremlisko vietni?  Ja cilvēki nedrīkst paust savu viedokli, tad šī vietne nav lojāla Latvijas valstīj un pārstāv kremļa intereses.

2.aprīlis 2022, 15:43
Jelena Sergejeva

Usaler... cerams tas bija sarkasms. 

2.aprīlis 2022, 22:45
ina

Ikviens kada notikuma, konflikta attainojums tikai no vienas iesaistitas puses viedokla faktiski ir propaganda. Ikviens meginajums liegt izteikt savu viedokli ir diktatura. Ikviena cilveka arestesana par sava viedokla pausanu, ja vien tas nav saistits ar aicinajumu uz vardarbibu , ir cilvektiesibu parkapums. Valstis , kuras atklati piekopj augstakmineto, ir noziedziga diktatoriska rezima valsts, kas atklati ignore 1949. gada pienemto Cilvektiesibu akta 19. punktu. Nevar cinities ar noziegumu, pasam izdarot noziegumu. Ta var atri nonakt lidz tiesai, kura piedalas tikai prokurors un bende...

 

3.aprīlis 2022, 14:01 (3.aprīlis 2022, 20:00 - labots)
Marks Līventāls

Jeļenočka, tev arī ļauj rakstīt, ne? Tas gan kaut kā neiet kopā ar to stāstu par apspiešanu ;)

3.aprīlis 2022, 14:16
īpaši stulbs

Somija nav NATO dalībvalsts, bet Krievija ir negrasās tai uzbrukt. Pie Krievijas-Ukrainas kara ir vainīgi arī mūsu politiķi, mūsu eirodeputāti, kas nespēja izteikt Latvijas tautas vēlēšanos, un iespējams, ka pat nezina, ko tā vēlas, jo nenotiek ne nopietnas aptaujas, ne referendumi. 

4.aprīlis 2022, 16:34
AB Skolotajs

Herberts Lazdāns

Sveiki! Nekeriet kreņķi ! Tāpat nevienam mūsu domas neinteresē. Varam rakstīt dienu un nakti - tukšs numurs. Vienīgi pašiem ap sirdi vieglāk paliek. Un vēl - jau sen nekādas vārda brīvības vairs nav!

-----------------------------------------------------

Bet paši esam vainīgi ar savu trulo pasivitāti un sēdēšanu savās alās!Kad tikai apm. 500 cilvēku iznāca toreiz tai "Lietussargu revolūcijā", kā sasprāga un sašūmējās valdība un Saeima ar zatleru priekšgalā? Bet, ja mēs beidzot 10 000 izietu ielās, kas tad notiktu ar valdošajiem?

 

4.aprīlis 2022, 22:30
Jelena Sergejeva

Mark... Par kādu apspiešanu un no kuras puses? Ko Tu atkal esi pārpratis, vai drīzāk nesapratis? 

5.aprīlis 2022, 15:27

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas