Kur paliek vārda brīvība?

Marks Līventāls

Briedim nav viedokļa vai, citiem vārdiem sakot, viņam ir nospļauties par kaut kādiem tur ukraiņiem. Neies jau putina tētiņu aizskart. Tēvijas karā arī varēja būt neitrāli, ne? :)

9.marts 2022, 12:28
Normunds

"Glābsim pieminekli"-tad kad dzīvus sadedzināja cilvēkus domes mājā,par to klusums...

9.marts 2022, 19:51
Jelena Sergejeva

Pērle... Kara gadījumā diez vai ir īpaša izvēle. Jā, es arī esmu pret jebkādu vardarbību, bet šeit jau ir kaut kas nenormāls. Krievijas mastadonts-Lavrovs, paziņo ka  Krievija Ukrainai nav uzbrukuši. Visa šā Krievijas hui... ņa ir jāaizliedz. 

10.marts 2022, 17:10
LATVIA.YOUR FRIEND.

īpaši stulbs (komentētājs) ir maniakāls psihopāts, kas visuus vienmēr rupji un jēli apvaino.

11.marts 2022, 10:53
cielava

Slikti, ka valdība mūs uzskata par dārzeņiem, kas neko nesaprot, kas notiek pasaulē, bet Ukrainā par Krievijas pozīcijas paušanu, tu saņem lodi pierē, īsi un precīzi, tāpēc tur ir tik daudz patriotu.....

11.marts 2022, 13:39
AB Skolotajs

Perle

Es te lasu komentārus un esmu neziņā- pie kā tad mani pieskaitīt? Es Putina karu pret ukraiņiem neatbalstu, bet atbalstu Brieža viedokli, kas katram var būt savs viedoklis, arī neitrāls.

------------------------------------------

Nekādi nevaru piekrist, ka kara gadījumā un vēl tik zemiska kara, kā krievu armādas iebrukums brāļu tautai, uzliek cilvēcīgu pienākiumu dot skaidru novērtjumu, vai esi agresoru vai upuru pusē! Kara gadījumā trešā ceļa NAV! Tāpēc visiem pa vidu līdējiem pamatots tautas nicinājums!

11.marts 2022, 17:03
AB Skolotajs

Jānis Dombrava: Mums bija taisnība 

https://www.delfi.lv/news/versijas/janis-dombrava-mums-bija-taisniba.d?id=54134538

Ar interesi lasīju un pārdomas radās par to visu te J.Dombravas rakstīto, vai tā ir?!

11.marts 2022, 17:07
AB Skolotajs

“Vai tiešām, jeb naivi meli?!”

09.03.2022 17:19

Jānis Dombrava: Mums bija taisnība
09.03.2022 15:29

Vairs nav vietas diskusijai. Jebkurš lēmums, kuru Latvija ir spērusi, lai nostiprinātu savu neatkarību ir bijis pareizs. Tas bija pareizs lēmums no Latvijas izvest Krievijas bruņotos spēkus.BET NODEVĪGI NEIZVEDOT PSRS CIVILOKUPANTUS, NĀKOTNĒ TAS IZNĪCINA, IZNĪCINĀJA LATVISKU LATVIJU,KAS BIJA GALVENAIS UN VIENĪGAIS LATVIEŠU TAUTAS GADSIMTU LOLOTAIS UN KAUJĀS IZCĪNĪTAIS MĒRĶIS!Tas bija pareizs lēmums iestāties NATO, BET APŠAUBĀMS BIJA LĒMUMS STĀTIES ES, JO TĀ IR IZKURTĒJUSI UN PERVRSA VISOS VEIDOS UN CENTIENOS!. Tas bija pareizs lēmums dažādos veidos mazināt Latvijas ekonomisko atkarību no Krievijas,BET NEPARAIZI UN NODEVĪGI BIJA ATSTĀT IEBRUCĒJU MILZĪGĀS KRIEVU MASAS VALSTĪ UN PRET LATVIEŠU TAUTAS GRIBU UN PRETTIESIKĀ VEIDĀ – BEZ REFERENDUMA! . Tas bija pareizs lēmums panākt, ka Latvijā uzturas citu NATO valstu karavīri,BET PILNĪGI NEPAREIZI BRUŅOTJOS SPĒKOS UN POLICIJĀ UZŅEMT PSRS PILSOŅUS – KRIEVU OKUPANTUS, ATKAL PRETTIESISKI TOS NATURALIZĒJOT PILSONĪBĀ!. Tas bija pareizs lēmums nostiprināt mūsu valsts aizsardzības spējas.UN PRETĒJI SAPRĀTAM UN LOĢIKAI NATURALIZĒJOT NEIEREOBEŽOTĀ SKAITĀ PSRS OKPANTUS UN TO PĒCNĀCĒJUS, PIEĻAUJOT TO DARBĪBU ARMIJĀ, FLOTĒ, POLICIJĀ UN VARAS STRUKTŪRĀS, KĀDĒĻ TIEK MAKSIMĀLI APDRUDĒTAS LATVIJAS VALSTS AIZSARDZĪBAS SPĒJAS UN PADARA LATVIU PAR VĀJĀKO NATO POSMU!

Tas bija pareizs lēmums nepieļaut, ka Latvijas valdībā nonāk Kremlim simpatizējošas partijas.PILNĪGI NEPAREIZI BIJA ATSTĀT VALSTĪ MILZĪGO SKAITU OKUPĒTĀJVALSTS PSRS PILSOŅUS UN NO TIEM VEIDOT LATVIJAI NAIDĪGAS, PRETVALSTISKAS PARTIJAS!. Tas bija pareizs lēmums stiprināt mūsu valsts iekšējo drošību, tostarp, referendumā nobalsojot par latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu.TIKAI PSRS OKUPANTU SAGLABĀŠANA IZRAISĪJA ABSURDO REFERENDUMU NACIONĀLĀ VALSTĪ – LATVIJĀ LATVIEŠIEM PAR SAVU LATVIEŠU VALODU UN TĀLĀKO 4.MAIJA VARAS VALSTS NODEVĪBU – OKUPANTU NATURALIZĀCIJU BEZ PAMATTAUTAS PIEKRIŠANSAS!Tie visi ir bijuši NEpareizi lēmumi, kuri liek mums arī šodien elpot JOPROJĀM NEbrīvās un smagi izputinātās, izzagtās Latvijas gaisu

Mums ir ļoti daudz jāizdara, lai nostiprinātu valsts iekšējo drošību.KĀDA VALSTS IEKŠĒJĀ DROŠĪBA, JA VISOS LĪMEŅOS UN POSTEŅOS ATRODAS KREMĻA 5.KOLONNA VAI TAI KLAUSĪGI, SIMPATIZĒJOŠI SVEŠINIEKI LATVIJAS VALSTS UNIFORMĀS UN VADOŠOS AMATOS! Mums ir pilnībā jāapklusina visus “ekspertus” un politiķus, kuri vēl nesen ir guvuši finansiālu atbalstu no dažādiem Kremļa fondiem, bijuši ciešā sadarbībā ar Putina partiju vai “ar tankiem” centušies Latvijas valdībā dabūt iekšā Kremļa sadarbības partiju.ABSURDA, LIEKULĪGA TĒZE, JA “ar tankiem” kremļa partiju vadībā velkošais v. zatlers ŠIS TIPS PĒC TAM VADA Nacionālās drošības komisiju?! UN, jebkura tēze, kuru viņš izplata ir pilnībā JĀIGNORE, līdzīgi kā Atmodas laikā ignorēja tēzes, kuras izplatīja Interfronte!

11.marts 2022, 17:21
Jelena Sergejeva

Latvia. Your Friend... Īpašajam ir savs viedoklis un neesmu manījusi, ka viņš kādu apsaukātu, ko nevarētu teikt par daudziem citiem portāla lietotājiem. Jā, es arī varu rupji izteikties, bet tā ir atbilde tādiem pašiem. Neaiztiec mani un viss būs kārtībā. Ja visādi bērnudārznieki iedomāsies, ka varēs mani nolikt stūrī ar savām "asprātībām", tad, lai paprasa vecākiem, kā tas jādara. Tas vairāk Riču-Raču domāts. 

 

13.marts 2022, 0:53
Skaidrīte Brūšniece

Esmu vienisprātis ar komentētāja Skolotājs 22 viedokli par Jāņa Dombravas rakstīto "Mums bija taisnība''. Bez tam ĻOTI SLIKTI, ka lasītāji nevar izteikt savu viedokli, jo kometrāru rubrikas vispār vairs nav!? Jā, tur bija daudz nekaunīgu un rupju vārdu gūzmas citu komentētāju adresē, taču KURŠ LIEDZ rupekļu komentārus izdzēst??? PERSONĪGI rupju vārdu lietotāju komentārus nelasu - KĀPĒC tērēt savu laiku?

13.marts 2022, 8:46
Jelena Sergejeva

Skaidrīte... Ir dzēsti pat paši komentētāji, bet tas jau nav šķērslis, lai reģistrētos ar citu vārdu un citas vietnes. 

13.marts 2022, 9:17
Elisa Meijere

Tāda cenzūra padomju laikos nebija. Esmu stipri vīlusies notiekošajā. Valdība pat izdomā likumus, kas nesaskan ne ar konstitūciju, ne demokrātiju. Par sava viedokļa paušanu, ja tas nesaskan ar vispārpieņemto, draud arest. Ždanokai par to, ka Eiroparlamentā nebalsoja kā pārējie, draud atņemt pilsonību. Mēs esam aunu bars, pelēka masa, ko zombē un, kas paši nedrīkst domāt. Manā dzīvē līdzīgu attieksmi nēēsmu pieredzejusi. Larvijas valdība ir pilnīgi izmainījusi valsts struktūru, te nav ne demokrātiska, ne tiesiska, ne neatkarīga valsts te ir asv mafija, kas valda un nosaka toni, pārgriežot visas vērtības savā labā. Viens otrs tā nobijies par savu amatu, ka gataavs uz visu. Bail, ka tauta nesadumpujoas, pret to nabadzību un bezjēdzīgo eksistenci. !5% latviešu pēdējo 12 gadu laikā, darba trūkuma dēļ, emigrējuši no valsts, tagad taisās pieņemt neierobežotu daudzumu ukrainas begļu un apgādāt tos ar visu nepieciešamo-, darbs bērnudārzi, bezmaksas medicīna, pabalsti, utt kamēr 2/3 iedzīvotāju pēc maksājumu nomaksas paliek 100 EUr kontā, iztikai.  Cik un kam par to, ir smaksāts.?? Politiķi LV savas intereses vienmēr ir stādījuši augstāk par valsts. Te pat nav vērts komentēt, ir jāvāc pierādījumi, un jātaisa pētījumi un jāgriežas EIropas Ombudā ar faktiem. Lai šo noziedzīgo valdību varētu dabūt prom, kamēr vēl visi latvieši nav nomiruši bada nāvē. 

13.marts 2022, 10:31
īpaši stulbs

Naidīgās Krievijas TV kanāli slēgti, bet Latvijas TV izpildījumā sistemātiski parādās Krievijas propogandistu atreferējumi.  Tad nu, lūk, brīnos - no kurienes Latvijas žurnālistiem un politologiem šāda informācija? Gribot negribot jādomā, ka viņi, apejot mūsu valdības nosacījumus, pa kluso kaut kā iemanās tomēr iekļūt Krievijas informācijas laukā. Kāpēc daži var, bet man tas liegts..? Būs laikam jāpasūdzas mūsu demokrātijas patronam -  pašam Levitam vai Tiesībssargam Jansonam. Viņiem par to maksā algu un lai ievieš kārtību, līdztiesību un piekļuvi dažādiem ziņu avotiem!

14.marts 2022, 20:29
Kalniņš Ivars

Es domāju ka vārda brivibu vajag saglabāt jebkuros apstākļos. Izņemot tupu un  rupju apsaukāšanos un aicinājumus uz vardarbību. Demokrātijai ir divi pamatprincipi - vārda brīvība un vienlīdziba likuma priekšā (ar to laikam domāts ka likumiem uz visiem jāattiecās vienādi,  bez kādiem izņēmumiem).

15.marts 2022, 20:07
dzi_ni

Vārda brīvība, viedokļa brīvība parasti pazūd diktatūru noteiktos cenzējumos un banos un tamlīdzīgos aizliegumos, bet mums it kā esot demokrātija, taču ar diezgan vienpusēji liberāliem uzskatiem.

15.marts 2022, 21:39
Jelena Sergejeva

"stulbajam"... tagad nav problēmas caur netu skatīties un klausīties viņu propoganda. Ir cilvēki, kuri visam tam tic. Lai brauc uz Luhansku karot, ko paši slavināja kā brīvības bastionu no ukraiņu nacistiem. Tagad Krievija to arī bombardē,po...j,ka tur lielākā daļa ir krievi. Man nav kauns, ka esmu krieviete, bet ir kauns visu to "z" ļautiņu vietā,diemžēl Latvijā tādi ir vismaz 50 % un ne tikai cittautieši. 

20.marts 2022, 1:25
Zaiga Ja

Saprastu, ka moderators naidīgos komentārus dzēstu, bet vieglāk ir neļaut komentēt vispār. Man tas viss īstenībā stipri atgādina Krievijas rīcību- aizliegt vispār. Nožēlojami. Es piemēram izlasu tikai virsrakstus, bet vairāk neko nelasu, ja nav iespējams izteikt savu viedokli vai diskutēt. Bet tas viss ir nieks, salīdzinot ar karu Ukrainā. Viena tauta iznes visu smagumu uz sevi, lai apturētu agresoru, slepkavu. Un vēl mani uztrauc vakcinācijas sertifikāta pieprasīšana pie friziera. Vai tas nav smieklīgi? 

20.marts 2022, 11:12
Jelena Sergejeva

Zaiga... Precīzi kā naglai uz galvas ar āmuru. 

20.marts 2022, 13:59
Mia

Vienā Krievu radījumā arī minēja, ka Putins praktizē sātanismu. Bija reālas bildes, kā viņš piedalās bērnu upurēšanas rituālā. Ir pat teorija, ka karš Ukrainā ir upurēšana lielajam sātanam. Putins tic, ka pēc nāves viņš pārdzims par piekto elles kambara velnu.

20.marts 2022, 17:44
Kalamburs

Visi šie aizliegumi komentēt, spriedelējumi neatļaut dažiem urlām vilkties pie "falla" 9. maijā, tas viss ir nožēlojama vājuma pazīme! 

Dižais "tiesiskuma patrons" LaBordāns tagad cietumā stūķēšot katru, kurš atļausies paust "nepareizu" viedokli. 

Kāds man var paskaidrot - ar ko tas atšķiras no pusjukušā Kremļa pundura aktivitātēm??

Tikai ar to, ka šis viss tiek darīts demokrātijas un brīvības vārdā, bet Kremlī ir diktators.....

Man ir patiešām skumji, ka 30 gadus pēc valsts neatkarības atjaunošanas esam nonākuši līdz PSRS līmenim!

Tak lai tie urļiki tusē ap to savu betona bomi - mēs vismaz skaidri redzēsim uz kuru pusi jāmet molotova kokteiļi!!!

21.marts 2022, 0:24 (21.marts 2022, 0:41 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas