Cīņa pret homofobiem

Jelena Sergejeva

Par kādu bērnu audzināšanu var būt runa. Kā Kārlis kļuva par Karlīni? Vai vēl labāk, kā tā viena pasaku grāmata, kur visi ir viena dzimuma. Lai tak dzīvo kopā, kas viņiem liedz, bet viendzimuma pāris nevar radīt bērnus, tas ir pretdabiski. Un adoptāciju labāk nepieminiet,ja ASV vai geiropā tas ir pieņemami, tad karogs rokās un uz priekšu, tur tādas lietas šķiet normas robežās. 

15.augusts 2021, 22:53
Marcis

Tu stulba homofobska ateja viendziuma var radit bernus un pretdabiski ir dirs neta savus mugu komantarus un visa pasaule geji un lezbietes var adoptet bernus un forumus un TR reali tikai komenta 10-15 individi kas nav visa Latvijas tauta.

16.augusts 2021, 11:56
Jelena Sergejeva

Tad jau Mārcis caur tūpli laists pasaulē. Tas ir vienīgais dabiskais veids tādiem. 

16.augusts 2021, 13:54
Aivars

Ķēms, uzliec citu plati, šī jau 1000 reizes dzirdēta! :)))

16.augusts 2021, 16:27
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Labie cilvēki, nekas nav augstāks par cilvēktiesībām. Un, ierobežojot cilvēktiesības, mēs ejam uz totalitārismu. 

16.augusts 2021, 16:30
Marcis

Tu Jelena Sergejeva stulba neta mauka kura pati ir dzemdeta caur tupli un ja tu infantila nezini ka gejiem un lezbietem rodas berni, vismaz nedirs neta savus slimos neta murgus.

16.augusts 2021, 21:21
Jelena Sergejeva

Mārci, Tu laikam dabūsi Nobela prēmiju, jo Tu būsi pirmais, kurš atklājis, ka "tiem tur", dabīgā veidā dzimst bērni. Izskatās, ka viens jau ir piedzimis un to pašu kļūdas dēļ laida pasaulē. Grūti bija caur dupsi tikt dienas gaismā? 

17.augusts 2021, 17:37
Marcis

Tu reali stulba homofobiska ateja lezbietes un geji izmato surogatmates no gejiem un lezbietem pakalpojumus un ari adopte bernus un nav nekas nedabigs un tu pati esi viena dabas kluda un parastas sievietes izmantu surogatmates pakapojumus,kas pasas vairs nevar dzemdet,vai ir grutas dzemdibas.

17.augusts 2021, 18:32
Jelena Sergejeva

Mārci, pilnīgi pareizi, izmanto surogātmātes pakalpojumus, bet tas ir tad, ja māmiņa ir neauglīga, vai citādu iemeslu dēļ nevar tikt pie bērniņa, bet tas arī ir pārsvarā tradicionālajās ģimenēs. Tas nav viens un tas pats, kad divi zīlīši pēkšņi izdomās:} o, mums tak bērnu nav,bet baigi gribas. Lezbietēm ir vienkāršāk, no tādām parasti neviens vīrietis neatsakās,bet lai es šādiem pāriem dzemdētu..... 9mm.

17.augusts 2021, 20:45
Marcis

Man vairak negribas ar strideties,jo mums abiem ir dimetriali dadzadi uzskati Jelena Sergejeva.

18.augusts 2021, 9:51
Jelena Sergejeva

Beidzot,vismaz normāli izteicies. Cepums. 

18.augusts 2021, 22:07
īpaši stulbs

Marcis ir URLA  un interneta ERROR.

19.augusts 2021, 13:54
Marcis

Tu pats neta idiots homofobiska ateja esi neta URLA un ERROR stulbais no Jekabpils..

19.augusts 2021, 16:39
Elofija

Vēstures notikumi liecina, ka viskaislīgākie kādas konkrētas grupas nīdēji var izrādīties šīs pašas grupas slēpti piederīgie. Vienkārši naids pret sevi, nepārliecinātība, bailes par savu stāvokli sabiedrībā, nedod dies, ka tikai kāds nepadomā kaut ko ne to.... 

Normālam latvietim ir pilnīgi vienalga, kas sēž blakus tualetes kabīnē. Viņam ir sava ģimene, par kuru viņš rūpējas. Viņam ir svarīgākas lietas dzīvē darāmas par glupu un aizskarošu komentāru rakstīšanu internetā, kur nu vēl satraukšanos par to, ko viens vai otrs dara savā guļamistabā, kamēr vien viņam pašam neliek tur piedalīties vai skatīties uz to.

Normāli latvieši nesit sievas un bērnus. Bet fakts ir tāds, ka tieši "normālajās" ģimenēs, kuras tādas ir pēc šī glupiķa autora izpratnes, ir izplatīta vardarbība ģimenē. Un 90% gadījumu vīrietis to vērš pret sievieti, tā ir vispārzināma statistika, kam vajag, lai pajautā to Iekšlietu ministrijai! Lūk, Jums "normālās" ģimenes!

Pirmais uzdevums - izskaust vardarbību "normālajās" ģimenēs, lai sieviete un bērni var tur justies droši. Citādi iznāk, ka uz citiem, kuri atļaujas dzīvot pa savam, ar pirkstiem rāda, bet paši savā acī baļķi neredz.

Pētījumi pierāda, ka divu mammu vai tētu esamība neietekmē to, kāda orientācija būs bērnam. Bet regulāra, ilgstoša, sistemātiska fiziska un emocionāla vardarbība bērnībā gan atstāj nopietnas izmaiņas bērna smadzenēs, kuras turpmākās dzīves laikā atstāj paliekošas sekas uz spēju veidot un uzturēt attiecības, un kuras izārstēt nav iespējams.

Atradušies normālie..... 

Ar Jums ne vienā tualetē sēdēt, bet vienā valstī dzīvot kauns.

19.augusts 2021, 17:53
Elofija

Un lasot pēdējo diskusiju par bērnu rašanos homoseksuāliem pāriem. Padomāsim par tiem bērniem, no kuriem heteroseksuāli radījumi (jo par vecākiem tos saukt mēle negriežas) ir atteikušies vai kuri ir atņemti, jo par tiem nespēj rūpēties. Lūk, tie taču nāk no šīm "normālajām" ģimenēm. Ieskaidrojiet tādam bērnam, kāpēc viņam ir jādzīvo institūcijā, kura salauž dzīvi, nevis jāiegūst divi mīloši cilvēki, kuri viņam iedos normālu dzīvi, izglītību un iespēju nenonākt uz noziedzības takas, nekļūt par prostitūcijas vai cilvēku tirdzniecības upuri. Man ir tieši kauns par šādiem "normālajiem".

19.augusts 2021, 17:58 (19.augusts 2021, 17:59 - labots)
Aivars

Malacis, Elofij, biedrs Soross tavus murgus redzēja un augstu novērtēs! :))

19.augusts 2021, 23:17
Marcis

Tu Aivars pata esi vel viena un stulba homofobiska ateja un biedram Sorossam ar LGBT nav nekada sakars un tavi neta komentri ir tikai vieni homofobiksi neta murgi.

20.augusts 2021, 12:01
īpaši stulbs

Elofija tiešām ir malacīte! Man jau sen ir aizdomas, ka policisti, kas cīnās pret noziedzniekiem - slepkavām, laupītājiem, izvarotājiem, zagļiem un citādu šņagu, paši ir tādi. :DDD

20.augusts 2021, 16:00
Jelena Sergejeva

Mārcis joprojām nevar izvilkt mietu no dupša. 

20.augusts 2021, 16:28
Marcis

Man tavi debilie neta murgi ir pie vienas vietas Sargejeva un tu stulbais Elofijas raksts ir par Latvijas nelabveligam gimenem un atbalsta LGBT.

20.augusts 2021, 18:13

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas