Astroloģe nosauc 2024. gada svarīgāko datumu

tautaruna.lv 1.janvāris, 8:00
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Laiks kalendārā nebeidzami skrien uz priekšu un jau kārtējais gads atkal ir noslēdzies. Ko zvaigznes sola sagaidīt 2024. gadā, prognozē astroloģe Līga Šīrona, noslēdzošajā “Kad viņas satiekas” raidījumā.

Tuvojoties gada izskaņai, ikviens vēlas ieskatīties nākotnē un uzzināt, kāds būs nākamais gads, ko tas mums atnesīs. Vienīgais sieviešu sarunu raidījums Latvijā “Kad viņas satiekas” noslēdzošajā raidījumā ir uzaicinājušas astroloģi Līgu Šīronu, kura televīzijas skatītājiem ļauj ieskatīties un iezīmē nākošā gada nozīmīgākās lietas un kam pievērst uzmanību.

“Viens no būtiskākajiem datumiem ir 21. aprīlis. Tajā dienā satiksies divi lielie debesu džeki, kuri satiksies vienā punktā, tas notiek reizi 15 gados. Tur satiekas Jupiters ar Urānu. Aprīļa otrā puse ir labs laiks, lai mēs savā dzīvē ieliktu jaunas, lielākas vērtības, kas mūsos šobrīd ir vērtīgs un arī nākotnē. Tur satiksies laime ar nākotni!”

Astroloģe min, ka gada sākumā ir vērts apskatīties uz tiem cilvēkiem, kas mums ir blakus, novērtēt tos, jo iespējamas kādas patīkamas satikšanās un atkalredzēšanās prieks.

Pilno gada pārskatu skaties video vai raidījumā “Kad viņas satiekas” otrdien 21:30, kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas