Atklāts, kāpēc Keita Midltone izskatās daudz jaunāka par saviem gadiem

tautaruna.lv 1.janvāris, 5:00
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Atšķirībā no citiem Lielbritānijas karaliskās ģimenes locekļiem, Keita Midltone, šķiet, gadu gaitā kļūst jaunāka, nevis otrādi. Tagad Velsas princesei ir 41 gads, viņai aiz muguras jau trīs dzemdības, un prinča Viljama sieva izskatās tikpat svaiga kā pirms daudziem gadiem paparaci uzņemtajās fotogrāfijās, kad viņas attiecības ar vīru tikai sākās.

Profesionāla kosmetoloģe Amiša Patela analizēja jaunākās Keitas fotogrāfijas un nosauca princeses jauneklīgā izskata galvenos noslēpumus.

Pirmkārt, cieši savilkti mati - šī ir tehnika, kas rada “feislift” sajūtu. Turklāt Keitas gadījumā savu lomu spēlē arī matu krāsa: tumšās cirtas piešķir viņas izskatam svaigumu un jaunību.

Otrkārt, āda. Midltones āda liek viņai izskatīties patiešām jaunai. Amiša apgalvo, ka tas viss ir saistīts ar veselīgu dzīvesveidu, aktivitātēm un sabalansētu uzturu, kā arī pareizā rūpēm par ādu. Zināms, ka Keitai ļoti patīk lietot sejas masku ar bišu indi - šis ir viens no viņas iecienītākajiem skaistumkopšanas produktiem, kas, kā redzam, dod labus rezultātus.

Visbeidzot Patela nosauca arī biezās uzacis kā trešo princeses jaunības triku. "Ja jums ir tumšie loki un grumbas zem acīm, pareizi izveidotas uzacis uzacis var novērst uzmanību no šīs zonas,” atzīmēja kosmetoloģe.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas