VIDEO: vīrietis piedzīvo, iespējams, pašu neparastāko lidojumu vēsturē

tautaruna.lv 2.jūlijs 2023, 18:00
 
unsplash.com
Fils Stingers pavisam nesen piedzīvoja pavisam īpašu lidojumu no Oklahomas uz Ziemeļkarolīnu. Pavisam negaidot, viņš reisā ieguva īpašu VIP attieksmi, vēsta "UPI".

Kā atklāj Fils, tad reiss no Oklahomas uz Ziemeļkarolīnu aizkavējās par veselām 17 stundām un 52 minūtēm.

Vīrietis, kad bija nepieciešams kāpt lidmašīnā, atskārta, ka citi pasažieri ir "pazuduši".

Kā viņš noskaidroja, ka pārējie reisa pasažieri bija vai nu atraduši citu reisu un jau devušies ceļā, vai arī devušies prom no lidostas, nevēloties gaidīt atlikto reisu.

Fils lidmāšīnā, kā pasažieris, iekāpa vienīgais. Neparasto notikumu viņš iemūžināja video un publicēja vietnē "TikTok". Vīrietis bija sajūsmā par notiekošo un jokoja, ka, lai izvairītos no citiem pasažieriem, "nopirka visas reisa biļetes". Video sajūsminaja neskaitāmus soctīkla lietotājus.

Kā video atzina Fils, tad arī lidmašīnas apkalpe bija sajūsmā par neparasto notikumu - vienu pasažieri. Uz lidmašīnas klāja atradās vairāk stjuartu nekā pasažieru.

@phil.stringer 18-hour delay turned this flight into a private party! ✈️� Watch how the amazing crew and I made the most of it! #americanairlines #flightattendant #airplanetiktok #privateparty #FlightFun #delayedflight #fyp #viral ♬ Makeba - Jain

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:06

Jaunākās diskusijas