"Visuma spēks ir ātrs un nekļūdīgs!"; Ieva Brante piedzīvo neparastu atgadījumu lidmašīnā

tautaruna.lv 2.jūlijs 2023, 2:00
 
Annija Meikšāne/F64
14. Saeimas deputāte un juriste Ieva Brante lidojuma laikā rakstījusi vēstuli draudzenei.
Tagad lidoju. Esmu gaisā. Ziņu saņemsi, kad būšu uz zemes. Atkal pārdomas gaisā. Esmu pieķērusi sevi bieži rakstam gaisā,
iesāk deputāte "Facebook".
Taču pēc šīm rindām Brante atklāj, ka lidmašīnā noticis negaidīts atgādījums, kurš licis juristei nonākt pie sekojošām atziņām.
Turpceļā lidmašīnā deva šokolādītes. Mazas. Lufthansas dāvaniņas. Blakus kungs gados sēdēja. Skatījos uz viņu un klusi smaidīju vērojot, cik uzmanīgi viņš pakoja ārā no čaukstoša papīrīša to šokolādīti un rūpīgi uzlasīja katru tās gabaliņu, lai nekas nenobirtu. Man rokās bija mana šokolādīte. Padevu viņam to sacīdama, ka negribu un priecāšos, ja paņems. Viņa smaids dubultojās, acis iemirdzējas divtik. Ak, šis brīnišķīgais bērna prieks! Man un viņam. Dot un pieņemt. Paldies. Tagad, lidojot atpakaļ. Lufthansa atkal dod šokolādītes. Tu neticēsi - man iedeva divas! Es sasmējos. Mans blakus kaimiņš, redzēdot, kā smaidu, pieskārās manam plecam un pastiepa roku. Atvērot plaukstu, tajā bija vēl divas šokolādītes: "Lūdzu. Lai jums smaids." Skat, cik ātri iesētā sēkla ir izaugusi un dubultojusi ražu! Visuma spēks ir ātrs un nekļūdīgs. Atceries to, darot jebko.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas