Autovadītāji "izplēšas" internetā

tautaruna.lv 18.decembris 2022, 11:30
 
Pixabay
Ir ziema un pie auto stūres jābūt vēl uzmanīgākam....atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h. Taču ir šoferīši, kas brauc lēnāk. Un arī par to "šūmēšanās" tviterī.

Elīna: Nu ok, brauc cik ātri gribi, bet tomēr likumā ir punkts, kurš norāda, ka ja aiz Tevis ir izveidojusies pamatīga rinda, ir jāpalaiž garām. Un šo, man liekas, īsti neviens neievēro.

Sintija: Parasti, ja ir standarta ziemas diena, saku to pašu, bet šodien-kad ir atkala, man tomēr šāds paziņojums šķiet arogants.

Līga: Savulaik ar līdzīgu tekstu mans šoferētājs panesās garām ģimenes auto, kas brauca uz 50 pa šoseju. Pēc pusstundas mēs bijām ietriekušies smagajā un labi, ka vispār dzīvi, bet tas ģimenes auto tik pat prātīgi mūs apdzina, kamēr gaidījām policiju.

1000dienas skaidrā: Es šorīt braucu uz Rīgu pa Ventspils šoseju. Braucu par 20km/h mazāku ātrumu kā atļauts. Kad uz 70 VILKOS pa ceļu uzzināju, ka vairākiem ziemā braukt pratējiem patīk parkoties uz jumta.

Normunds: Nē. Mums nevienam nav pienākums tolerēt uz 45 km/h brauošos pa šoseju tur, kur atļautais ir 90 km/h. Nereti vēl šie braucēji brauc pa 2.joslu vai max tuvu ceļa vidum. Un nekādus nervus nav jāarstē - baidies, neproti braukt, vasaras riepas - ej ar kājām vai brauc ar sabiedrisko.

LL: Man šķiet, ka nervozajiem vēl vairāk nevajadzētu līst uz ceļa. Diezgan augstprātīgi ir uzskatīt, ka jūsu izteiktais pieņēmums ir vienīgais iemesls ātruma izvēlei. Iesaku izbraukt agrāk, rēķinoties ar dažādu satiksmi, ieslēgt mūziku un atslābt.

Piensaimnieks: Manuprāt, labāk par 20 km/h mazāk, nekā par 20 km/h vairāk. Padomā, cik daudzi no autovadītājiem pikantākā situācijā varētu kko saglābt uz slidena ceļa?

Līva: Varbūt ar šādu attieksmi pats nelien uz ceļa !

Andris; Wtf ir kad pa šādu ceļu kāds velkas uz 50. Tās asfalta joslas sasālītas un neslidenas. Kamēr nav jamaina josla tur kaut uz 200 var braukt. Dēļ tiem, kas brauc neadekvāti lēni, tieši citiem ir jāveic daudzi pārkārtošanās manevri pāri tām sniegotajām joslām.

Raitis: Izskatās,ka twitterī 90% ir vai nu bez tiesībām vai neprot braukt.Kāpēc atbalstīt to,kurš velkas uz 45,ja max atļautais ir 90.Autors raksta,ka ceļa apstākļi ir ok.Labi,"nelido" uz tiem 90,brauc uz 70,bet nejau 45.Skaidrs, ka vesels bars mēģinās apdzīt un KATRA apdzīšana ir risks.

Kaspars: Labāk jautāt,kapēc viņi nepalaiž garām pabraucot vairāk uz nomali? ..a tā,lai velkās-viņiem ar savas darīšanas. Un otrs,ja problēmas sagādā apdzīt tādu 45nieku-kaut kas nav kārtībā arī ar Tevi

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:13

Jaunākās diskusijas