Kā karalis Čārlzs reaģēja uz skandalozo filmu par Hariju un Meganu?

tautaruna.lv 18.decembris 2022, 10:30
 
AFP/Scanpix/LETA
Jau vairākas dienas pasaules mediju pirmās lappuses aizņem detalizēta dokumentālās filmas "Harijs un Megana" analīze. Daudzi karaliskās fani asi kritizē projektu, nosaucot to par "nežēlīgu". Tomēr galvenais projekta "adresāts" ir Bekingemas pils, kur nav pierasts publiski atbildēt uz jebkādu kritiku. Kas notiek aiz slēgtām durvīm? Ir vērts paļauties tikai uz mediju avotu teikto.

Kā norāda karaliskais eksperts Toms Bauers, karalis Čārlzs, kurš kategoriski nevēlas piedalīties situācijā ap savu dēlu un viņa sievu, no šīs publiskās drāmas ir novirzījies vistālāk, raksta Elle.

"Viņi noteikti ir šokēti par visu, kas notiek," komentēja biogrāfs. "Tas ir tikai par to, vai viņi gatavojas sniegt intervijas, lai atspēkotu apgalvojumus, vai arī viņi gatavojas atņemt viņiem titulus."

Lai gan cilvēki domāja, ka karaliskā ģimene un Saseksas hercogs un hercogiene pēc karalienes Elizabetes II nāves 8. septembrī salīgs mieru, Bauers apgalvo, ka "šāda iespēja nekad nav pastāvējusi": "Visa problēma ir tajā, ka Čārlzs ienīst konfrontāciju, un kāds, kurš ar viņu pusdienoja šīs nedēļas sākumā, man teica, ka viņš vēlas palikt ārpus tās, bet es uzskatu, ka galu galā viņš nevar palikt malā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:35

Jaunākās diskusijas