"Takta trūkums, švaka humora izjūta un vienkārši muļķība", skatītāji vērtē politiķu priekšvēlēšanu debates

tautaruna.lv 28.septembris 2022, 18:10
 
pixabay.com
Divas pirmdienas LTV 1 raidījums „Aizliegtais paņēmiens” veltīja politiķiem – uz kinoseansu tika aicināti politisko partiju pārstāvji – viņiem vajadzēja dod savu vērtējumu un nosaukumu parādītajām fotogrāfijām, kurās bija atainoti dažādi personāži, sociāli politiskie notikumi un mākslas darbi, tostarp Marka Rotko gleznas. Politiķu apspriešanās tika filmēta un parādīta raidījumā.

Jau pēc pirmā raidījuma sociālajos tīklos parādījās ieraksti, kas liecināja, ka raidījums skatītājiem ir atvēris acis, norāvis rozā brilles, devis iespēju izvēlēties par ko balsot un tamlīdzīgi. Arī šīs nedēļas raidījums atklāja politiķu vājās vietas un stiprās puses.

Par raidījuma saturu savās domās dalās arī Jurģis Liepnieks: „Aizliegtais paņēmiens izcili! 1000 reiz labāk par visām nebaudāmajām debatēm (te gan arī stulbums un neizglītotība ik pa brīdim šokē tā, ka paliek grūti)”

Zem šī ieraksta cilvēki komentāros raksta: „Ļoti labs un cilvēcisks skatījums uz lietām, kas vēlreiz apliecina seno tēzi - ja viņi strādātu kopā, varētu cerēt uz labu rezultātu. Tagad viss radošums aiziet, lai pastāstītu, ka nevis paši ir ar kaut ko labi, bet citi - ir stulbeņi, nelieši un kalpo kaut kam sliktam.”

„Pagājušonedēļ 1.daļa jau bija ievads tāds pats. Izcili nepierasta pieeja ar maksimālu rezultātu. Rezultāts daudzkārt lielāks Dombura debatēm. Paldies komandai, kas šo īstenoja.”

„Noskatījos partiju “realitātes šovu”. Apbrīnojami, ka kandidātu savu nezināšanu, takta trūkumu, švaku humora izjūtu un vienkārši muļķību nespēj pietušēt laikā, kad viņus filmē un to redzēs vēlētāji. Eklons, Šlesera kompānija, Inna Djeri..nu, būtu labāk paklusējuši”

„Oi, ku, šitais labs! Šo vajadzētu noskatīties visiem pirms došanās pie vēlēšanu urnām.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas