Trojanskis pēc ceļojuma klāsta, kāda īstenībā ir Šomase

tautaruna.lv 28.septembris 2022, 15:15
 
Kaspars Krafts / F64 Photo Agency
Četras nedēļas nogales pēc kārtas skatītāji TV ekrānos varēja vērot epidemiologa Ņikitas Trojanskas, dziedātājas Lienes Šomases, dziedātāja un policista Nikolaja Puzikovs, kā arī aktrises Kristīnes Belickas gaitām Rumānijā. Četrotne piedalījās raidījumā "Četri uz koferiem", kur ne vien paspēja apskatīt tajā valstī vēl neredzētās vietas, bet arī publiski izteikt domas par dalībnieku rīcību.
Visai spilgti raidījumā sevi parādīja Liene Šomase, kura jau ceļojuma pirmajās dienās skaidroja "attiecības" ar dziedošo policistu Nikolaju Puzikovu. Kā izrādās, tad dāma sadusmojusies, jo Nikolajs neesot palīdzējis meklēt ceļabiedra pazudušo pasi.

Tikmēr epidemiologs Ņikita Trojanskis pēc raidījuma filmēšanas mikroblogošanas vietnē twitter veltījis komentāru dziedātājai Lienei Šomase. "Tas bija the wildest experience of my life.* Žēl, ka Lienes ekscentriskumu montāžas dēļ sabiedrība vairāk ieraudzīja kā madness**. Viņa īstenībā ir ļoti kruta un jautra. Bet behind-the-scenes*** skatītājam nav zināms, un bez konteksta viņa izskatās unhinged.**** Tā nav," norāda Ņ.Trojanskis.

*wildest experience of my life - trakākā pieredze manā dzīvē

**madness - trakums, vājprāts

***behind-the-scenes - aizkadrā

****unhinged - mentāli nestabila

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas