3 horoskopa zīmes, kuras šajā laikā zaudēs mīlestību

tautaruna.lv 18.augusts 2021, 10:30
 
pexels.com
Šīs trīs horoskopa zīmes, augusta otrā pusē var zaudēt mīļotos cilvēkus, raksta "Your Tango".

Lauva

Diemžēl arī Lauvas mēdz pārstāt mīlēt viņu partneri. Lauvas var būt pārliecinātas, ka partneris ir pārņemts ar viņām, kas attiecību sākumā tā arī mēdz būt, taču laiks maina cilvēkus un tas ietekmē arī Lauvu dzīvesbiedrus. Šoreiz Lauvām jāsaprot, ka, ja šajā laikā partneris no viņām aiziet, tas nav pašu Lauvu dēļ, vienkārši ir beigusies mīlestība.

Jaunava

Jaunavas mēdz balstīt savu eksistenci uz ideju, ka satiekot partneri, tas kļūst viņu uz mūžu, kas rezultējas rutīnā. Jaunavas nav attiecībām sniegušas neko jaunu, taču domājušas, ka tas ir pietiekami, jo partneris nav sūdzējies. Tagad viss var mainītis un nāksies uzklausīt dzīvesbiedra sūdzības, turklāt, iespējams, būs jau par vēlu ko labot. Jaunavām jāpaskatās uz sava uzvedībua, lai saprastu, kāpēc partneris ir gatavs tās pamest.

Skorpions

Skorpioni ir attiecībās, kuras nevēlas, jo nav iemīlējušies. Iespējams, Skorpioni uzskata, ka partneris pats ir vainojams pie savām emocijām, tā ir viņu dzīve un, ja viņi grib ciest, tas ir viņu ziņā. Skorpioni jūt nožēlu, taču tikai tāpēc, ka nav laicīgi brīdinājuši, ka nemēdz otru uzmundrināt šādos brīžos. Līdz šim Skorpioni ļāva partnerim kļūt atkarīgiem no viņiem. Skorpioni ir siržu lauzēji

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas