FOTO: Karalienes Elizabetes II fane izveidojusi iespaidīgu piemiņlietu kolekciju

tautaruna.lv 8.augusts 2021, 17:51
 
Viral PR / SWNS/Scanpix
Karaļnama superfanes Sāras Grantas kolekcijā ir vairāk nekā 3000 dažādas piemiņlietas, kuras saistās ar karalieni Elizabeti II, vēsta "Mirror".

Sāras iespaidīgā kolekcijas ietver visu karalienes Elizabetes II dzīvi.

Sievietes kolekcijā ir tik unikālas lietas, kā dažādas oriģinālās ģimenes fotogrāfijas, monētas, portreti un pat krūšturis.

Viral PR / SWNS/Scanpix

Viņas kolekcija ir tik iespaidīga, ka tajā ir iespējams atrast visu, kas raksturo karalieni. Sārai ir izdevies savā īpašumā iegūt dažādas ar roku rakstītas karalienes pateicības zīmītes, zīda paraugu no karalienes kronēšanas kleitas un pat īpaši iesaiņotu kūkas gabaliņu, ko 12 gadu vecumā, tai laikā princese Elizabete, pasniedza kapteinim Basko, toreizējam "Royal Life Saving Society" galvenajam sekretāram, par palīdzību nokārtot peldēšanas eksāmenu.

Viral PR / SWNS/Scanpix

Sāra savu grandiozo kolekciju ir ieguvusi vien 10 gadu laikā. Viņa piemiņlietas mēdz iegādāties gan ebay, gan dažādos labdarības veikalos.

Kolekcionāres mērķis ir izveidot izstādi par godu viņas elkam karalienei Elizabetei II. Sāras sapnis ir, ka šī izstāde varētu apceļot visu Lielbritāniju, tādējādi gūstot ienākumus, kurus varētu ziedot labdarības organizācijām.

"Vārds ikonisks tiek izmantots tik daudz reižu, bet viņa patiešām ir viena no izcilākajām 20. gadsimta ikonām. Viņa visu savu dzīvi ir veltījusi, lai kalpotu mūsu valstij. Mana kolekcija atšķiras ar to, ka es gribēju, lai manā kolekcijā būtu lietas, kas atspoguļotu Viņas Majestātes dzīvi un darbu, nevis parastās piemiņas lietas, kuras varat iegādāties, lai atzīmētu dažādus notikumus."

Viral PR / SWNS/Scanpix

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:52

Jaunākās diskusijas