VIDEO: Amizanti! Kaķis un dievlūdzējs vienlaicīgi iztraucē svarīgu beisbola spēli

tautaruna.lv 8.augusts 2021, 17:17
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Pirmdien, 2. augustā, ASV norisinājās beisbola spēle. Nacionālajā mačā  spēkos mērojās divas cienījamas komandas - Ņujorkas "Yankees" un "Baltimore Orioles." Tomēr par spīti sportistu veikumam, skatītājiem pēc šīs spēles visspilgtākajā atmiņa paliks divi nelūgtie viesi, kurus ierasti nevar novērot sporta spēļu laukumos, vēsta "People".

Spēles astodaļas beigās uz laukuma uzskrēja kaķis.

Dzīvnieks bija visai satraucies un aktīvi skraidīja pa spēles laukumu, meklējot izeju.

Lai varētu turpināt spēli, mača apkalpes personās centās to notvert, taču visai neveiksmīgi. Neparastais notikums tika iemūžināts un video ir redzams, kā kaķis cenšas rast izeju no laukuma, taču viņam tas neizdomas. Un kā spēles apkalpojošais personāls vairāku cilvēku sastāvā cenšas "ielenkt" kaķi un to notvert, taču viņi izrādās par lēnu.

"Paskaties uz šo! Tas ir ātrāks nekā jebkurš jeņķis," spēles laikā jokoja Orioles raidorganizācijas žurnālists Kevins Brauns.

Tomēr ar to viss nebeidzās. Vērīgie spēles komentētāji pamanīja, ka uz viena no spēlētājiem, Viktora Roblesa, ir uzlaidies dievlūdzējs.

Spēlētājs nepamanīja, ka uz viņa cepures ir nosēdies kukainis un turpināja spēli.

"Lai ko jūs darītu, nestāstiet Viktoram Roblesam, ka viņš spēlē ar dievlūdzēju uz galvas," komanda tviterī ierakstīja līdzās ievietotajam video, kurā redzams kā dievlūdzējs sēž uz sportista galvas.

Spēlētājs krita visai lielā nežēlestībā, pēc kukaiņa nosēšanās uz viņa galvas. Par šo amizanto notikumu vairāki "Twitter" lietotāji pasmējās.

"Tas ir kā filmā "Vīri melnā", viņš izdzēsīs viņa atmiņu," smējās komentētājs.

"Neviens vairs neatcerās, kas uzvarēja spēlē, bet Viktors un dievlūdzējs ir daļa no Nats vēstures," atbalstošs bija kāds cit "Twitter" lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas