"Šodien man palika stīvas kājas"; meitiņas teiktais mammai liek šausmās sastingt

tautaruna.lv 2.marts, 3:00
 
pixabay.com
Visbiežāk mūs bērni pārsteidz ar smieklīgiem notikumiem, ko raisa bērna nezināšana vai situācijas neizpratne. Šajā gadījumā nav nekā smieklīga, turklāt bērns saredz vairāk nekā pieaugušais.

Ieraksts mikroblogošanas vietnē "X": "Rūbija (5g) bieži pārsteidz ar to, ko pasaka. Bet šodien man palika stīvas kājas. Braucot uz dārziņu, viņa pilnā nopietnībā man jautā: “Kādēļ tie cilvēki tur visu laiku stāv pie tā koka? Katru rītu! Šitā (un rāda, ka stāv ar rokām gar sāniem)." Bet tur neviena nav."

Komentētājiem arī ir līdzīga pieredze, kas liecina, ka bērni dažkārt saredz to, ko pieaugušais neierauga. Iespējams, ka tā ir tikai bērna iztēle, bet iespējams...

"Meitai bija periods, kurā viņa stāstīja, ka viņai ir vecāka māsa,kura rudenī sāks skolā iet. Aprakstīja kā tā māsa izskatās,kāda kleita utt. Pirms meitas man bija viens enģeļbērns un tam enģeļbērnam tiešām tajā rudenī būtu bijis jāsāk iet skolā..."

"Paziņa nopirka lietotu krēslu, atnes mājā, meitiņa saka - uz tā krēsla sēž onkulis, cepurē ar platām malām. Tad man stāstīja gadījumu- rados nomira vecmamma, pēc bērēm mazais puiks stāv pie loga, smejas un māj, kad prasa, kas tur ir, viņš saka - vecmamma uz mākonīša māj ar roku."

"Es arī pāris reizes ar mīkstām kājām paliku. Loģikas nekādas. Vienmēr detalizēti apraksti. Laikam kroņa numurs bija: "Tas bija tad, kad Tevi dedzināja ugunskurā!" Jā, ap 4 g.v. tas beidzās."

"Ui, šitā mans, kad bija 3 gadnieks, kapos man pajautāja - mammu, ko viņi visi uz mani tā skatās?!? Lieki piebilst, ka tur bijām tikai mēs…"

"Mūsu vidējais ap 2 g.kāpnēs vienmēr apstājās vienā vietā un man bija viņš jānes uz nākamo laukumiņu, jo tajā vietā stāvot Hemme. Prasīju, kā Hemme izskatās, atbildēja - labi. Negribēja mazais dzīvot savā istabā, jo kāpnēs ir Hemme. Teicu, ka dzenu prom Hemmi, jo viņš biedē bērnus"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas