Sieviete pēc iznākšanas no cietuma kļūst stāvus bagāta

tautaruna.lv 2.marts, 16:20
 
pexels.com
Sieviete vārdā Ebija Ņūmena, iespējams, pateikusi kaut ko tādu, ko iepriekš nav teicis neviens cits. Viņa ir pateicīga par to, ka tikusi apcietināta, jo tas viņai pavēris jaunas iespējas un pat bagātību, vēstīts "Daily Star".

Ebija aiz cietuma restēm nokļuva par veikala apzagšanu un kaušanos.

Kā ierasti ārzemēs, brīdī, kad kāds tiek notiesāts, tiek uzņemts portrets ar notiesāto.

Arī Ebijai tika uzņemta šāda bilde. Vienīgais, ko viņa nezināja, ka tā ir nopludināta internetā un izplenījusies neskaitāmu cilvēku atzinību. Sievietes fotogrāfija kļuva ļoti populāra, un viņas sociālo mediju sekotāju skaits palielinājās par veseliem 680 000 cilvēku. To viņa uzzināja vien tad, kad tika atbrīvota no cietuma.

View this post on Instagram

A post shared by Abbie Newman (@buffmommyab)

Jaunā, neticamā slava sievietei ne tikai patika, bet palīdzēja arī "nostāties uz kājām" pēc cietuma un nopelnīt. Viņa, izmantojot jauniegūto popularitāti, nolēma sākt pelnīt naudu ar "OnlyFans" lietotni.

Ebija atklāj, ka ar pieaugušajiem paredzēto saturu lietotnē "OnlyFans" viņa pēc izkļūšanas no cietuma nedēļas laikā nopelnīja 24 000 ASV dolāru.

Sieviete medijiem apgalvoja, ka atrašanās cietumā izglāba viņas dzīvību, jo pēc iznākšanas no tā viņai bija iespēja nopelnīt naudu, nomaksāt parādus un sākt jaunu dzīvi. "Godīgi sakot, nokļūšana cietumā man palīdzēja ne tikai finansiāli, bet arī savā ziņā izglāba manu dzīvību."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:38

Jaunākās diskusijas