"Faktiski tā ir perversija un vardarbība pret bērnu"; medicīnas sasniegumi sadusmo sabiedrību

tautaruna.lv 2.marts, 4:00
 
pixabay.com
Psihiatrs Nils Sakss Konstantinovs mikroblogošanas vietnē aprakstījis jaunākos medicīnas sasniegumus, kas izraisījuši asu Latvijas sabiedrības kritiku.

Atsaucoties uz pētījumiem, Nils Sakss raksta: "Mūsdienu medicīnas sasniegumi ļauj vīriešiem, kuri jūtas kā sievietes, ar hormonterapiju palīdzību izdalīt "pienu" un barot ar to zīdaiņus. Lielbritānijas eksperti uzskata, ka bērnam tas ir tikpat veselīgi kā dzert mātes pienu. Mediķu apmācībai "apstiprinošā pieejā" ir rezultāti.'

Komentētāji ir ne tikai sašutuši, bet pat dusmīgi: "Revolūcija medicīnā tā teikt. Sievietes, barojot bērnu, nedrīkst pat daudzus pārtikas produktus ēst, lai tur tas vai šitas bērnam nebūtu, vīrieši - hormonus? Kāda problēma?!"

"Šādas ziņas tikai pastiprina apziņu, ka "eksperti" un "speciālisti" ir tādi paši ideoloğijas rupori un instrumenti, kas nav spējīgi uz kritisku domu. Nabaga zīdainīši tiek izmantoti un piedrazoti ar izdalījumiem - slimā labsajūtas dēļ."

"Pat ja (un es tam neticu) transsievietes piens ir tik pat vērtīgs, cik bioloģiskās mammas, kam tas īsti palīdz? Viņa grib zīdīt, lai justos kā bioloģiska sieviete, tur bērna intereses vispār klāt nav stāvējušas, tīra patmīlība. Un kaut kāds Saseksas nhs trust nav med autoritāte"

"Tas ir pretīgi. Faktiski tā ir perversija un vardarbība pret bērnu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:48

Jaunākās diskusijas